Horoszkóp

Mennyire öreg a lelked? Csillagjegyed elárulja

Kíváncsi vagy, vajon mennyire öreg lélek lakozik benned? És gondoltad volna, hogy ez a csillagjegyedtől is függ? A horoszkóp szerint ugyanis néhány csillagjegy kifejezetten öreg lélek már, míg mások lélekben frissek és fiatalok. Nos, te melyik vagy?

Hogy épp hányadik évedet taposod, csöppet sem befolyásolja, milyen öreg a lelked. Lehetsz húszéves, a lelked ezzel együtt több száz, vagy akár több ezer évet is „megélhetett” már. És az is könnyen megeshet, hogy a nyugdíjas éveidet élvezed éppen, a lelked mégis friss és fiatalos, szinte gyerekcipőben jár. A horoszkópból máris megtudhatod, mennyire öreg lélek lakozik benned.

A Kos lelke fiatal

A lelked viszonylag fiatal, ha a Kos jegyében születtél, de azt nem lehet rád mondani, hogy még ki sem bújtál a tojáshéjból. Az egészen biztos, hogy hosszú utad elején jársz, még bőven akad lehetőséged, hogy magasabb spirituális szintekre lépj. Élvezd a fiatalságodat.

A Bika lelke középkorú

A lelked nagyjából a középkorú emberek érettségének felel meg, ha a Bika jegyében születtél ebben az inkarnációdban. Már komoly tapasztalatokkal rendelkezel, amelyekhez újabb és újabb spirituális élményeket gyűjthetsz a mostani életedben.

Az Ikrek öreg lélek

Lelked olyan életkorba lépett képletesen a jelenlegi születésedkor, mint az épp frissen nyugdíjba vonult emberek. Fontos, hogy Ikrek jegyűként új ismereteket gyűjts, találj hobbit, és tartsd formában kiváló kommunikációs képességeidet, így válhatsz a következő életedre még a mostaninál is bölcsebbé.

Vajon mennyire öreg lélek lakozik benned? (iStock)

A Rák nagyon idős lélek

Rák jegyűként sokat éltél, nagyon sok előző élettel a hátad mögött reinkarnálódtál a mostani világba. Idős lélek vagy, a szíved ugyanakkor örökké fiatal. Bölcs és tapasztalt emberként a jelenlegi életedben okos tanácsokkal segíthetsz másoknak.

Az Oroszlán is öreg lélek

A lelked pontosan olyan értékes, és úgy ragyog, mint az igazán idős embereknek, ha az Oroszlán jegyében láttad meg a napvilágot. Öreg lélek vagy, hiszen akár ezer életet is megtapasztalhattál már az újjászületések körforgásában. 

A Szűz öreg lélek lehet

A lelked kifejezetten rejtélyes, olyan, mint az Enigma, ha a Szűz jegyében születtél. Megfejthetetlen vagy. Biztosan számtalan inkarnáción vezetett az utad a mostani életedbe, de a lelked érettségét titok és homály fedi. Te talán érezhetsz valamit belül, a lelked mélyén…

A Szűzről nem tudni, mennyire öreg lélek (iStock)

A Mérleg tapasztalt lélek

Idős és tapasztalt lélek vagy te is, ha a Mérleg jegyében születtél. Számtalan korábbi életed során rendkívül sok tapasztalatot gyűjtöttél, most mégis az a legfontosabb, hogy a jelenlegiben találj önmagadra és a valódi boldogságra.

A Skorpió lelke érett

A lelked számtalan kalandot és izgalmas tapasztalatot gyűjtött, amit a mostani életedbe is áthoztál, ha a Skorpió jegyében születtél. Téged különösen vonz a szemmel nem látható világ, és belül, a lelked pontosan tudod, a lélek halhatatlan. Ezért is érdemes ebben az életedben is fejlődnöd.

A Nyilas lelkében még tinédzser

A lelked a tinédzserek korának felel meg, ha a Nyilas jegyében születtél. Fiatal vagy, előtted még az élet minden tekintetben. Azért születtél a mostani reinkarnációba, hogy gyűjtsd a tapasztalatokat, tanulj, inspirálódj, fejlődj. Nem véletlenül vagy annyira kíváncsi, téged valóban minden érdekel.

A Vízöntő a legfiatalabb (iStock)

A Bak az egyik legöregebb lélek

Bak jegyűként a legidősebb lelkek közé tartozol. Nagyon öreg lélek lakozik benned, akire már ráfér, hogy ebben az inkarnációjában lazítson, és lassítson időnként. Szóval, érdemes lenne kikapcsolni a folyamatos és megfeszített munkából. Megérdemelnéd…

A Vízöntő a legfiatalabb lélek

Talán magad is kitalálod, Vízöntő jegyűként az állatöv legfiatalabb jegyét képviseled. Szinte még ártatlan kisgyermekként tekintesz a világra – természetesen csak képletesen. Nem véletlen a benned rejlő gyermeki lelkesedés, a folyamatos dac a szabályok betartása ellen, ugyanakkor rendkívüli intelligenciával áldott meg a sorsod.

A Halak nagyon sokat tapasztalt lélek

A Halak jegyében születtél, így a te lelked is nagyon sokat tapasztalt már. Valójában végigjártál már minden utat. Éppen ezért nyitott szemmel jársz, rajongsz a világ szépségeiért, gyűjtöd az újabb tapasztalatokat, hiszen pontosan ez a lélekfeladatod is.

(Gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top