Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Horoszkóp

6 igen erős jel, hogy nem először születtél a Földre

Sokan hisznek a reinkarnáció, a lélekvándorlás lehetőségében. Eszerint ugyanis csak a test hal meg, a lélek újabb és újabb testbe születve fejlődik és halad a megvilágosodás felé vezető úton. Vajon mennyire lehetsz öreg lélek? Ha ezeket a jeleket tapasztalod, biztos lehetsz benne, nem először születtél a Földre.

A reinkarnáció gondolata több mint háromezer éve kíséri az emberiséget, nyomai a nyugati és keleti filozófiában egyaránt megtalálhatók. Eszerint a test pusztulásával a lélek tovább él, és újabb testekbe születve folytatja utazását. A következő nagyon erős jelek mind-mind arra utalnak, hogy nem először születtél a Földre.

1. jel: déjà vu

Legtöbben átéltünk már déjà vu-t valamikor az életünk során, vagyis éreztük már úgy, mintha valaki a környezetünkben vagy az addig ismeretlen hely a világban megmagyarázhatatlanul ismerősnek tűnik. Egyes vélekedések szerint ez az érzés pontosan abból fakad, hogy már korábban találkoztunk a másikkal, és valóban jártunk azon a helyen – egy előző életben.

2. jel: visszatérő álmok, rémálmok

A visszatérő álmokat szintén gyakran kapcsolják az elmúlt életekhez, különösen ha azok az álmok nagyon élénkek az ébredést követően. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy az álmok komplex, szimbolikus nyelven üzennek, nem egyenesen az előző életbe repítenek vissza. Tény és való, történhetnek olyan esetek, amelyek fel nem dolgozott traumákat hoznak felszínre az álmokon keresztül.

3. jel: különleges tehetségek

Amikor egy gyerek vagy felnőtt különlegesen tehetséges valamiben anélkül, hogy valójában tanult volna például festeni, zenélni, szintén lehet az előző életek hatására gyanakodni. Vannak például gyerekek, akik folyékonyan beszélnek olyan nyelveken, amelyeket sosem hallottak. Másoknál ez úgy nyilvánul meg, hogy nagyon érdekli őket egy bizonyos téma, vagy egyértelműen vonzza/taszítja őket bizonyos történelmi időszak.

Létezik a reinkarnáció? Ezek a jelen sokak szerint pontosan erre utalnak (Képünk illusztráció, fotó: Pexels)

4. jel: furcsa fóbiák

A legtöbb fóbia elsőre teljesen irracionálisnak tűnik, az elmúlt életekre visszakövetve azonban gyakran értelmet nyernek. A tériszony vagy pókiszony például evolúciósan az emberbe van kódolva, mely garantálja a túlélést, de mi a helyzet azokkal a félelmekkel, amelyeknél nincs ilyen alap? A víziszony például sok esetben arra vezethető vissza, hogy az ettől szenvedő személy vízbe fulladt az előző életében.

5. jel: anyajegyek

Sokan úgy vélik, az anyajegyek a reinkarnáció bizonyítékai. Volt egy történet egy kisfiúról, aki fel tudta idézni bizonyos ember emlékeit. Amikor a szülők utánanéztek a férfinak, kiderült, hogy többször mellkason lőtték – éppen olyan mintázatban, ahogyan gyermekük mellkasán is elrendeződtek az anyajegyek. Elgondolkodtató…

6. jel: lélektársak

Edgar Cayce amerikai misztikus szerint a lelkek csoportokban szeretnek utazni, és ezeket a csoportokat nevezzük lélektársaknak vagy lélekcsaládoknak. Így amikor felbukkan valaki az életünkben, akihez azonnal kapcsolódni tudunk, könnyen lehet, régről ismert lélek öltött benne újra testet. Cayce szerint bár a két ember közti kapcsolat életről életre változhat, a lelkek ugyanazok maradnak. Ez azt jelenti, hogy aki az egyik életben a nagymamád volt, a következőben a legjobb barátod lehet.

(via Awakening People)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top