Horoszkóp

8 jel, hogy te is öreg lélek vagy, és nagyon másként gondolkozol, mint a többiek

A lelked életkora független a tényleges életkorodtól. Minél több tapasztalattal és előző élettel a hátad mögött születtél erre a mostani világra, annál bölcsebb, annál öregebb léleknek számítasz. Vajon tapasztaltad már magadon ezeket a jeleket?

Nem a tényleg életkorodon múlik, hogy mennyire öreg a lelked. Lehetsz akár tizenéves, vagy talán a középkoron is túlléphettél már, ha nagyon sok előző életet éltél, öreg lélek lakozik benned. Talán hallgatagabb vagy a többieknél, talán különcnek gondolnak téged, mert másként tekintesz a világra. Az anyagi élet helyett téged egészen más és mélyebb összefüggések foglalkoztatnak. Nem véletlenül, mert ezek is az öreg lélek ismérvei. Milyen jelekből tudhatod, hogy öreg a lelked, és egészen másként gondolkodsz? Íme.

Az 1. jel, hogy öreg a lelked

Ha te is öreg lélek vagy, nem vágysz hangos, harsány társaságba, jól érzed magadat otthon, akár egyedül is. A hangzavar, a hatalmas partik, a túl nagy pörgés valósággal kimerítik a lelkedet. Szívesebben töltöd a szabadidőt a szerelmeddel, a legközelebbi barátokkal, a családdal, és ha teheted, csendesebb programokat választasz magatoknak.

A 2. jel, hogy te is öreg lélek vagy

Pontosan meg tudod fogalmazni, ami a fejedben jár. Az érzelmeket sem esik nehezedre kimutatni, és biztosan kerülöd az érzelmi játszmákat. Őszinte ember vagy, aki gyűlöli hazugságot, a sunyiságot, az árulást. Bátran kimondod, amit gondolsz, de szeretettel beszélsz, így sosem bántod meg a többieket.

A 3. jel, hogy öreg lélek lakik benned, és másként gondolkozol, mint a többiek

Öreg lélekként téged egyáltalán nem vonzanak a gyors szerelmek, az egy éjszakára szóló kalandok. Komolyan gondolod a párkapcsolatot, csak azért, hogy ne legyél egyedül, sosem kötnél kompromisszumot. Tiszteled a párodat, és önmagadat is. Mélyen és intenzíven érzel, kitartó vagy a szerelemben.

Ezekből a jelekből tudhatod, öreg és tapasztalt a lelked (iStock)

A 4. jel, hogy öreg a lelked

Az ismerkedés, a randevúzás csöppet sem könnyű számodra. Nem könnyű ugyanis olyan partnert találnod, aki hozzád hasonlóan gondolkodik, akivel megértitek egymást. A mostani életedben talán nagyon sok csalódást élsz meg, mire megtalálod a valódi szerelmet.

Az 5. jel, hogy öreg lélek él benned

Talán kissé szégyenlős vagy, nem szívesen állsz ki nagyobb társaság elé, inkább a háttérben maradsz. Eleinte tartózkodóan, távolságtartóan viselkedsz, amit sokan félreértenek, és úgy gondolják, teljesen megközelíthetetlen vagy. Pedig csak időre van szükséged, hogy a bizalmadba fogadhasd a többieket.

A 6. jel, hogy öreg lélekként másként gondolkozol

Erős intuíció jellemző rád. Öreg lélekként érzed mások rezdüléseit, energiáit, így nem nagyon lehet téged becsapni. A belső hangok gyorsan jeleznek, ha valaki nem feltétlenül tisztességes veled. Óvatos és megfontolt típus vagy.

A 7. jel, hogy sokszor születtél a Földre

Független és önálló ember vagy. Talán még az sem zavar különösebben, amikor hosszabb ideig élsz egyedül. Megtalálod a módját, hogyan tartsd el magadat, te sosem szorulsz mások segítségére. Vagy legalábbis nem szívesen kéred mások támogatását.

A 8. jel, hogy öreg lélek lakozik benned

Számodra mindennél többet jelent a hűség, a megbízhatóság, a kitartás, az őszinteség, a szeretet. Öreg lélekként képtelen vagy olyan emberekben megbízni, akik nem tartják az adott szavukat, folyton elkésnek, és nem tisztelik az idődet.

(via rebel circus)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top