Horoszkóp

Horoszkópod megmutatja, mennyire vagy öreg lélek

Az ezoterikus tanok szerint számtalan életet élünk a Földön újjászületések formájában. Hogy ki mennyire öreg és bölcs lélek, attól is függ, melyik csillagjegyben született. Íme egy különleges horoszkóp, amelyből megtudhatod, a fiatalabb vagy már a sokat tapasztalt lelkek közé tartozol.

Hogy épp hányadik évedet taposod, csöppet sem befolyásolja, milyen öreg a lelked. Lehetsz húszéves, a lelked ezzel együtt több száz vagy akár több ezer évet is “taposhat” már. És az is könnyen megeshet, már a nyugdíjas éveidet élvezed, a lelked pedig még gyerekcipőben jár. Horoszkópodból máris megtudhatod, milyen öreg lélek vagy.

A Kos (március 20. – április 19.)

A lelked viszonylag fiatal, ha a Kos jegyében születtél, de azt nem lehet rád mondani, hogy még ki sem bújtál a tojáshéjból. Az egészen biztos, hogy hosszú utad elején jársz, még bőven akad lehetőséged, hogy magasabb spirituális szintre lépj.

A Bika (április 19. – május 20.)

A lelked nagyjából a középkorú emberek érettségének felel meg, ha a Bika jegyében születtél ebben az inkarnációdban. Már komoly tapasztalatokkal gazdagodtál, de újabb és újabb spirituális élményeket gyűjthetsz a mostani életedben.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Lelked olyan életkorba lépett képletesen a jelenlegi születésedkor, mint az épp frissen nyugdíjba vonult emberek. Fontos, hogy Ikrek jegyűként új ismereteket gyűjts, találj hobbit, és tartsd formában a kiváló kommunikációs képességeidet, így válhatsz a következő életedre egyre bölcsebbé.

A Rák (június 21. – július 22.)

Rák szülöttként sokat éltél, idős lélek vagy, akinek a szíve ugyanakkor örökké fiatal. Bölcs és tapasztalt emberként jelenlegi életedben okos tanácsokkal segíthetsz másoknak.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A lelked pontosan olyan értékes, és úgy ragyog, mint az igazán idős embereknek, ha az Oroszlán jegyében láttad meg a napvilágot. Öreg lélek vagy, hiszen akár ezer életet is megtapasztalhattál már az újjászületések körforgásában. 

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A lelked kifejezetten rejtélyes, olyan, mint az Enigma, ha a Szűz jegyében születtél. Megfejthetetlen. Biztosan számtalan inkarnáción vezetett az utad a mostani életedbe, de a lelked érettségét titok fedi.

Horoszkópod megmutatja, mennyire vagy öreg lélek
Horoszkópod megmutatja, mennyire vagy öreg lélek

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Idős és tapasztalt lélek vagy, aki a Mérleg jegyében jött világra. Számtalan életet éltél, most mégis az a legfontosabb, hogy a jelenlegiben találj önmagadra és a boldogságra.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A lelked számtalan kalandot és izgalmas tapasztalatot gyűjtött, amit a mostani életedbe is áthoztál, ha a Skorpió jegyében születtél.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A lelked a tinédzserek korának felel meg, ha a Nyilas jegyében születtél. Fiatal vagy, előtted még az élet, gyűjtsd a tapasztalatokat, tanulj, inspirálódj a jelenlegi életedben.

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként az állatöv legidősebb tagja vagy. Nagyon öreg lélek lakozik benned, akire már ráfér, hogy ebben az inkarnációjában lazítson időnként.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Talán magad is kitalálod, Vízöntőként az állatöv legfiatalabb jegyét képviseled. Szinte még ártatlan kisgyermekként tekintesz a világra. Nem véletlen a benned rejlő gyermeki lelkesedés és persze a folyamatos dac a szabályok bertartása ellen.

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak jegyében születtél, így lelked még fiatal korában jár. Nyitott szemmel jársz, rajongsz a világ szépségeiért, gyűjtöd a tapasztalatokat, hiszen pontosan ez a lelked feladata.

(Gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top