Horoszkóp

7 jel, hogy nagyon öreg lélek vagy

Aki öreg lélek, öreg a szelleme, a teste és a szíve is. Természetesen az öregség nem fizikailag értendő, hiszen teljesen mindegy a korod, ha nagyon sok előző életet éltél meg, öreg léleknek számítasz. Más dolgok, más értékek fontosak a számodra, másként élsz, mint általában a többiek. Hogy mégis miben lehetsz más, vagy egyáltalán milyen jelekből ismerheted fel, hogy öreg lélek lakozik benned? Ez a 7 jel nagyon-nagyon sokat mondó. Érdemes megismerned.

1. Az öreg lélek magányos típus

Nagyon jellemző az öreg lelkekre, hogy gyakran magányosak, ami persze nem jelenti azonnal azt, hogy egyedül lennének. Ha te is sokat és persze szívesen töltöd magadban az időt, nagyon is elképzelhető, számtalan előző életet éltél már meg. Szereted a csendet, a nyugalmat, szívesen elmélkedsz, gondolkozol magadban, szívesen és sokat olvasol.

2. Az öreg lélek felfedező típus

Leginkább az élet értelme és az élettel kapcsolatos igazságok érdekelnek. Mindez persze azt is jelenti, hogy szívesen olvasol ilyen témájú könyveket, részt veszel előadásokon, tanfolyamokon. A tudás hatalom, a bölcsesség pedig élvezet, az igazságot ismerni maga a szabadság. 

3. Az öreg lélek spirituális beállítottságú

Biztos jelnek tekinthető, hogy te is öreg lélek vagy, amikor érdekel az ezotéria, a spirituális gondolkodás és életmód. Csöppet sem vagy magadnak való és egocentrikus, inkább a béke és a szeretet érzése foglalkoztat. Az is jellemző, hogy szívesen adsz és segítesz, mintsem magadnak követelnél előjogokat.

4. Az öreg lélek elfogadja a változást

A változás számodra pontosan olyan magától értetődő, mint ahogyan a csecsemőből kisgyermek fejlődik, a gyermekből tinédzser, a tiniből felnőtt válik. Az élet fejlődés és változások sorozata, amellyel együtt hullámzol, együtt haladsz. A fejlődés mélyebb értelmét sem kérdőjelezed már meg.

Ebből a 7 jelből pontosan tudhatod, te is öreg lélek vagy

5. Az öreg lélek inkább gondolkodik, mint beszél

Még pontosabban fogalmazva mindig tanulsz a saját hibáidból. És persze másokéból is. Minél többet olvasol és tapasztalsz, annál pontosabban tudod, semmi sem magától értetődő a világban, és hogy valójában semmiben sem lehetsz biztos. Nincsenek kőbe vésett, egyetemes szabályok. Azt is tudod már, a tanácsok az élet ajándékai, és te magad döntheted le, mit és hogyan választasz, mi az, ami mellett döntesz.

6. Az öreg lélek számára nem az anyagiak a legfontosabbak

Pontosan tudod, a boldogság, az elégedettség nem az anyagiakon, nem a gazdagságon múlik. Nem a hírnév és nem is a legújabb tárgyak, eszközök tesznek boldoggá. Fontosabb, hogy mit érzel belül, mint hogy milyen tárgyakkal veszed magad körül.

7. Az öreg lélek egyszerűen csak érzi, hogy „öreg”

Ösztönösen érzed, nagyon sok előző életet éltél már meg. Ez a különös érzés együttjárhat azzal is, hogy időnként elönt a félelem, vagy kimerül a lelked, de épp az ellenkezője is előfordulhat, teljes nyugalmat, földöntúli türelmet érzel.

(via loner wolf)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top