Horoszkóp

6 eszköz, ami megvéd minden rossz energiától

Bármi is történjék az életünkben vagy a nagyvilágban, mindig gyanakodva lessük, érkeznek-e negatív energiák felénk. Akár érezzük azokat, akár nem, szeretnénk magunkat biztonságban tudni.

Amíg nem végeztük el a boszorkányiskola varázsige szakát, kénytelenek vagyunk jóval egyszerűbben és biztonságosabban használható módszerekkel beérni. A lehetőségeink tárháza széles: zsályától a kristályokig számos eszközt találunk, amivel hatástalanítani tudjuk környezetünk rossz rezgéseit.

Az ártó energia bárhonnan érkezhet. A tárgyakból, az emberekből és – nehéz bevallani – saját magunkból is. Csak rajtunk múlik, akarunk-e és miként próbálunk megküzdeni ezekkel az áramlatokkal. Válasszuk ki kedvenc spirituális eszközünket, és használjuk rendszeresen! Ahogy a körülöttünk lévő fizikai tér tisztításának vagy a testi tisztálkodásnak, ennek is rendszeressé kell válnia, míg beépül a napi, heti rutinba. Így fogjuk igazán élvezni az előnyeit.

zsája

Zsálya és palo santo / Fotó: Unsplash

1. Fekete turmalin

Ez a fekete ásvány rendelkezik a legerősebb védő hatással a sokféle színű turmalinok közül. Erősen méregtelenítő, csakratisztító hatása van. Viselője körül egy védőburkot képez rezgéseivel, így védi meg őt. Segít visszatérni a helyes útra, energia-kiegyensúlyozó hatású. Enyhíti a félelmet, még paranoia esetén is. Az ásványokat használhatjuk ékszerként, zsebben hordva vagy az asztalunkon, magunk mellett tárolva.

2. Halit vagy kősó

A halit is erőteljes tisztító, de leginkább az érzelmekre való hatása jelentős. Segítséget nyújt hullámzó érzelmek, bizonytalanság esetén. Minden olyan helyzetben is megoldást jelent, amikor úgy érezzük, az ártó hatások belülről, magunkból érkeznek. Az ásványokat időnként tisztítsuk meg, hogy erejük megmaradjon.

turmalin

Fekete turmalin / Fotó: Pixabay

3. Zsálya füstölés

A zsálya égetése a leghatékonyabb és legkedveltebb módja a tér megtisztításának. Irodában, otthonunkban, a lakás bármely pontján kiváló tisztító energiát ad. A zsálya füstje eloszlatja a negatív energiát, és pozitívvá változtatja azokat. 

4. Zsályaolaj

Ha a zsályafüstölés nem az esetünk, használjuk helyette az illóolajat. Bedörzsölhetjük vele tárgyainkat, vagy diffúzorba tölthetjük. Mielőtt használjuk, teszteljük le egy apró helyen az adott tárgyon és a bőrünkön is. Illóolaj használata előtt konzultáljunk aromaterapeutával, pláne betegség vagy várandósság esetén.

só

Himalája só / Fotó: Pixabay

5. Palo santo fa

Nevének jelentése „szent fa”, és a sámánok füstölőjeként is ismerik. A zsályának kiváló alternatívája lehet. Füstje tisztítja a tárgyakat, a teret, és kiválóan földeli azok energiáit. Használatával egyszerűen nagyobb biztonságban érezzük majd magunkat az életterünkben, a mindennapjainkban. Ráadásul fantasztikus az illata.

6. Só

A legegyszerűbb és nagyszerű megoldás. Hintsünk egy kis sót a ház, lakás bejárataihoz. Vagy a megtisztítandó szoba sarkaiba. De kereshetünk egy szemünknek kedves tálkát (amin védelmező feliratok is helyet kaphatnak), és öntsünk sót bele. Helyezzük el a közelünkbe, hogy semlegesítse az ártó energiákat. Vessük be bárhol, ahol csak szükség van egy kis spirituális tisztaságra.

(via Gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top