nlc.hu
Horoszkóp

5 jel, hogy melletted van az őrangyalod

Rémisztő jelei is lehetnek, de az őrangyalod tudatja veled: melletted áll

Megmagyarázhatatlan, misztikus dolgok történnek veled? Ne aggódj, éppen azt jelzik: jó kezekben vagy!

Az angyalok körülötted vannak, és ha nincs is szükséged mindig a személyes, kirendelt őrangyalodra, akkor is mindig akad egy, aki épp odasiet a bajban. A gyerekeknek még természetes, hogy a csodálatos energialények velünk együtt léteznek. Fedezd fel te is, és töltődj fel az angyali energiával.

toll színes kézben

Fotó: Unsplash

1. Hűvös fuvallat

Nyári melegben vagy fűtött szobában is tapasztalhatsz hirtelen lehűlést, ami pillanatok alatt elillan, mintha meg sem történt volna. Érezhetsz a nyakadon, fülcimpádon hűvös fuvallatot, vagy szinte érintésnyi hideget a karodon. Ijesztő lehet, de nyugodj meg: egy angyal suhant el melletted.

2. Különös illatok

Mintha egy parfümfelhőt húzna valaki maga mögött, hirtelen megcsap egy illat. De nem parfüm, és nem is az otthonod illata – hanem valami különleges, amiről emlékek, érzések rémlenek fel. Az angyalok játéka ez, így jelzik: „Veled vagyunk!”

3. Baljós zajok

Suttogás, csilingelő gyerekszóhoz hasonló nesz, halk kacagás… A hideg futkos a hátadon, amikor először szembesülsz vele. Nem tudod eldönteni, hogy a képzeleted játéka-e, vagy valóság. Ha egyszer meghallottad, készülj fel! Máskor is hallani fogod az angyali hangokat.

4. Angyali látogatás az álmodban

Ezekre az álmokra mindig emlékezni fogsz! Jegyezd fel, esetleg naplóba is írhatod, mikor, mit álmodtál. Amikor angyali álmot látsz, az a jelenlétüket mutatja. Ha nem egyértelmű az álom, fontos, hogy elgondolkozz rajta. Mindig üzenete van, ami fontos lehet: sokszor így segítenek megoldani az életed gondjait.

5. Titokzatos tollpihék

Fehér tollpihék jelennek meg jártodban-keltedben. Pedig az ágyneműdben nincsen libatoll, és madarat sem tartasz. Kabalának szedd össze, de jó szerencsét hoz akkor is, ha elajándékozod. Angyali felvigyázód küldi, hogy tudd – szeretettel óvja a lépteidet.

(via angelsteach)

Ez is érdekelhet angyal Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top