nlc.hu
Horoszkóp
A születésed napja alapján ez az angyal vigyáz rád

Ismerd meg a saját védőangyalodat!

A születésnapod alapján nem csak az uralkodó bolygódat ismerheted meg, de azt is, melyik védőangyal vigyáz rád, és az égitestedre.

Az asztrológia a mindennapi bolygóállások mellett elsőként azt veszi figyelembe egy adott személlyel kapcsolatban, hogy születésekor mi zajlott az égitestek világában. A születésnapodhoz tartozik egy, vagy akár több bolygó is, ez esetben olvasd el mindegyik leírását. Ami viszont nem annyira köztudott, hogy ezekhez a bolygókhoz is társulnak védőangyalok. Tudd meg, melyik angyal egyengeti az utadat, és az égitest mindennapjait is.

angyal

Fotó: Unsplash

1. Nap

Őrzője: Mihály, a Dél angyala
július 23. – augusztus 22
A Nap és az Oroszlán csillagjegy felett uralkodik. Az erő, az egészség, az energia képviselője. Növeli a kreativitásodat, segít az önállósodásban és vezetői szereped beteljesítésében. Eleme a tűz, és ősi napistenségek is kapcsolatban álltak vele: Rá, Héliosz és Apollón.

2. Hold

Őrzője: Gábriel, a Nyugat angyala
június 22. – július 22.
A Rák csillagjegyért felel, gyakran nőként ábrázolják. Az érzékiség, az álmok, az érzelmek angyala, nem véletlen a nőies minőség. Féme az ezüst, eleme a víz, virága a fehér liliom. Ő gondoskodik az ápoló, gyógyító és tanító hivatású emberekről. 

3. Merkúr

Őrzője: Rafael, a Kelet angyala
május 21. – június 21.
augusztus 23. – szeptember 22.
Az Ikrek jegy uralkodója, a szerdai nap angyala egyben. A kommunikáció, minden társas kapcsolat és az intelligencia képviselője. Segít a változások kezelésében, a hirtelen elénk álló problémák legyőzésében. Eleme a levegő, és ő a tolmácsok, fordítók védelmezője is.

4. Vénusz

Őrzője: Hagiel, a legszebb angyal
április 21. – május 20.
szeptember 23. – október 22.
A péntek az ő napja, és a Bika jegyet uralja a bolygója mellett. A harmónia, a szépség, a vonzalom felelőse. Segíti az emberek közötti kötelékek kialakulását, megerősödését: szerelem, barátság, család terén is. A levegő az eleme, a szerelmi istenségek kapcsolódtak hozzá hajdanán. Megvéd a gonosz erőktől.

5. Mars

Őrzője: Kamaél, a bátorság angyala
március 21. – április 20.   
október 23. – november 21. 
A kitartás, bátorság és szenvedély angyala, de a háborúé és az erőszaké is. A Kos és Skorpió jegyek felett is uralkodik. Tűz az eleme, a kedd a napja. Ő védelmezi a katonákat, a tűzoltókat is. Ő segít abban, hogy elég bátor legyél legyőzni az akadályokat, és mindazokat, akik ellenségesen viselkednek veled.

(via circleoflight)

Folytatása következik szerdán!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top