nlc.hu
Horoszkóp

Három arkangyal elhozza a kívánt harmóniát

Ezek az angyalok segítenek egyensúlyba kerülni

Az egyensúly, a harmónia életünk alapvető szükséglete. Amikor fizikailag mindent megtettél, ideje a lelki és mentális támogatást is fontolóra venni.

Az egészséges táplálkozás, megfelelő testmozgás megalapozza az egészségedet. Jó úton jársz, ha olyan egészségmegőrző rendszert alkalmazol, ami egésznek tekinti a testet, a lelket és az elmét is.
De még ilyenkor sem árt, ha tudod: az angyalok mindig segítségedre lesznek, csak kérned kell őket.

angyal védőangyal

Fotó: Unsplash

Haniel, a tisztánlátásért

A kékesfehér fény angyala a tisztánlátást és az intuíciót szimbolizálja. Teliholdkor hívd őt, ekkor a legerősebb a jelenléte és ereje. Kérd a segítségét, amikor valamitől megtisztulni vágysz, vagy gyógyulni szeretnél, bármilyen szinten. Haniel egy szerető, gondoskodó lény, női energiái segítségedre lesznek női problémák orvoslásában, érzékenységgel és érzelmekkel kapcsolatos gondok esetén. A holdkő kristály kapcsolódik hozzá, használd a gyógyítás felerősítésére.

Azrael, a kellemes létezésért

A halványsárga fény formájában megjelenő angyal a kényelem megszemélyesítője. Segít a szenvedőkön, és átsegít mindennemű veszteségből fakadó nehézségeken. A haldoklók társa is ő, megkönnyíti az utazásukat a másik oldalra. Ha alvási gondjaid vannak, kellemetlen gondolatok kínoznak, vagy egyszerűen rosszul érzed magad a bőrödben, Azraelt szólítsd. megkönnyíti a szívedet, és kellemesebbé teszi az életedet. Sárga kalcit kristállyal fokozhatod az erejét.

Raguel, a harmóniáért

A világoskék fénnyel megjelenő angyal felelős a harmóniáért. Elsimítja a viszályokat, segít tisztázni a félreértéseket. Igazságot hoz, egyenlőséget és tökéletes rendszert. Új barátokat hozhat az utadba, akik segítenek megoldani a problémáidat, támogatnak és gondoskodnak rólad. A kapcsolatok működéséért is sokat tehet, hívd, ha bármelyikre szükséged van. Akvamarin kristállyal segítheted a munkáját.

(via lauraashley)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top