nlc.hu
Horoszkóp

Nyugodt éjszakák gyertyamágiával

Szabadulj meg a rémálmoktól ezzel a szertartással!

Az évszakváltás is sokakat meggyötör alvászavar formájában. De a nyomasztó problémák, kapcsolati gondok is okozhatnak álmatlan éjszakákat, rossz álmokat.

A kialvatlanság és a rossz álmok okozta nyugtalan közérzet nem csupán a lelki, de a testi egészségedre is kihat. Ha már napok óta kínoznak a szörnyű éjszakák, ez a rituálé segíteni fog visszaállni a pihentető alvásra. 

lila gyertya levendula

Fotó: Pixabay

Gyógyító hozzávalók

A tudatalattinak segítünk velük, hogy a rossz álmok, emlékek, ami onnan feltör, ne zaklassanak többé.

  • Fekete só: vagy bármilyen természetes só
  • Rozmaring: jó hatással van az elmére, emlékekre, traumák feldolgozására.
  • Izsóp: tisztító, védelmező, eltávolítja a negatív energiákat
  • Levendula: nyugtató, altató hatása a lecsillapodást segíti
  • Fekete üröm: az intuíció, a harmadik szem növénye
  • Zsálya: nagyon erős tisztító hatása van
  • Szegfűszeg: mindezeket összesíti, ha csak egy fűszert használsz, ez legyen az
  • 4 darab babérlevél egészben: a négy őselemet, a négy égtájat szimbolizálja

Végy egy kisebb lila gyertyát. Kék és fehér is jó, de a lila a spiritualitás, a koronacsakra, a harmadik szem színe. Egy darab ametiszt is szükséges, bármilyen formában megfelel. Kell néhány csepp olívaolaj is, ami a békesség szimbóluma – az a célunk, hogy békét teremtsünk az elménkben, a tudatalattiban.

Varázsolj szép álmokat

Égesd el a babérleveleket, a jó energiák bevonzására. Vedd a többi gyógynövényt az egyik markodba, fedd be a másik tenyereddel, és koncentrálj a szándékodra.
Keverd az elégett babérlevél hamujába, dolgozz kézzel. Miközben morzsolod, képzeld el, ahogy a negatív energia távozik. Érezd, ahogy fellélegzel, megszabadulsz minden nyomasztó érzéstől.

A gyertyába vésd bele a teljes neved és a születésed dátumát. Kend be pár csepp olajjal, és rátekerheted egy hajszáladat is. Hengergesd a keverékbe, majd a maradék morzsalék közepére olvassz viaszt, állítsd bele. Tedd mellé az ametisztet, majd gyújtsd meg a gyertyát. 

Mondd el, mit érzel az alvásod kapcsán. Mennyire zavarnak az álmaid, kialvatlan vagy, zaklatott. Kérd a gyógyulást, a védelmet, a nyugalmat. Tedd a tálat a fekhelyed közelébe, és maradj ott, amíg a gyertya leég. A maradékát vidd el az otthonodtól távolabbra, és csak ott dobd ki. Az így feltöltődött kristályt pedig tartsd a párnád vagy a matracod alatt. A következő teliholdnál tedd ki az ablakba megtisztulni, és ezután helyezd vissza. Szép álmokat!

(via sheetal)

Ez is érdekelhet kristály Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top