nlc.hu
Horoszkóp

Ha szerelmi bánatod van, hívd az angyalokat

3 arkangyal, akik átsegítenek a párkapcsolati fájdalmakon

Az arkangyalok sok mindenben segítenek, még ha nem is tudsz a jelenlétükről. Vigyáznak rád, terelgetnek a helyes út felé. Ők négyen sokat tesznek a párkapcsolatokért.

Az angyalok mindig készen állnak, és finom sugallataikkal, érintéseikkel gyengéden terelik az oltalmazott embereket a helyes út felé. Ha megtanulsz figyelni a jelekre, könnyen kapcsolódhatsz a körülötted lévő angyalokhoz. Párkapcsolati gondok esetén pedig ehhez a négy angyalhoz is fordulhatsz, más-más területen lesznek a segítségedre.

angyal szobor arkangyal

Fotó: Unsplash

Uriel, a gyógyító angyal

Kétféleképpen lehet segítségedre a csodálatos Uriel. Érzelmi gyógyításban elsőrendű segítőd, így ha éppen nem bírsz kilábalni az előző kapcsolat szomorúságából, ő lesz az angyalod. Másrészt ő az ötletek és rádöbbenések angyala. Ha még mindig nem érted, mit rontasz el a kapcsolataidban, vagy miért mentek tönkre, az ő útmutatásával megtalálod a válaszokat. Segít magadba nézni és túllépni a múlt történésein.

Jeremiel, a tisztánlátás angyala

Nagyon sokan rohannak bele újabb kapcsolatba, amikor még az előzőt sem zárták le magukban. Ilyenkor gyakran előfordul, hogy az újabb személy nagyon hasonló lelkivilágú, így ugyanazok a problémák jöhetnek, jönnek elő. Ha veled is ez a helyzet, és nem tudod megtörni ezt a körforgást – legyen szó szerelmi kapcsolatokról, de barátságokról is – akkor Jeremiel lesz a segítségedre. Felnyitja a szemed, hogy lásd a tévedéseket. Amint tisztán látsz, tudsz változtatni is. És amint változtatsz, egy boldogabb élet felé indultál el.

Jophiel, az optimizmus angyala

A fantasztikus Jophiel felelős azért, hogy mindent szebb színben láss magad körül. Amikor szakítás után vagy, esetleg hosszú ideje egyedül, hajlamos vagy mindent sötétebben látni. Jophiel segítségével egyre kevesebb negatív gondolat érkezik, és ismét észreveszed a világ szépségeit. Az ő színe a rózsaszín, így segít rózsaszín szemüvegen át szemlélni a környezeted, amitől sokkal boldogabb leszel. Amint magad is újból sugárzó leszel, és önmagad tökéletes társasága, talán másvalaki is bekopogtat az ajtódon…

(via soulandspiritmagazine)

Ez is érdekelhet angyal Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top