Horoszkóp

Ezekkel a számokkal üzennek az angyalok

Az angyalok szívesen üzennek számokkal. S ha ismered a számok jelentését, az üzeneteket is meg tudod fejteni. Gyakran látsz 11:11-et, 22:22-t, és így tovább? Az angyalok szeretnének veled kapcsolatba lépni.

Az angyalok mindent megtesznek, hogy kapcsolatba kerüljenek veled, így próbálják ugyanis a helyes mederbe terelni az életedet. Ennek egyik formája, hogy számokkal üzennek, ám ha nem tudod, miért látod folyton ugyanazokat a számokat, talán a jelentését sem különösebben kutatod.

Az angyali számok mindenkor ismétlődő számokat takarnak, amelyek fontos jelentéssel bírnak: irányt mutatnak az életedben. Minél többször találod szembe magad ugyanazokkal a számokkal, annál inkább nyitottabbnak leszel az üzenetükre. S persze az sem baj, ha elgondolkozol, miként illeszkedhet mindez az életedbe. Bárhol beléjük botolhatsz, legyen szó autók rendszámtáblájáról, telefonszámokról, az időről, vagy bármi egyébről, a lényeg, hogy legyél nyitott és figyelmes.

Íme tehát a leggyakoribb angyali számok, és jelentésük:

Angyali számok: 111

Ha ezzel a számsorral találkozol, az arra emlékeztet, hogy próbáld kontrollálni a gondolataidat. Lehet, hogy éppen nagyon fontos ügyön dolgozol, ám lényeges, hogy az elképzeléseid is egybecsengjenek ezzel. Szabadulj meg a kétségeidtől, töltődj pozitív energiával!

Angyali számok: 222

Ha a 222-t, vagy a 22:22-t látod, azzal azt üzenik az angyalok, hogy nem éppen ott vagy az életedben, ahol lenned kellene. Olyannal találod szembe magad, ami kibillent az egyensúlyodból, jóllehet képes lennél helyrehozni a problémákat. Előbb viszont fel kellene ismerned ennek tényét. Mi zavar most téged a leginkább, s hogyan tudsz megbirkózni vele? Keresd meg, vajon miben hibáztál!

Angyali számok: 333

A 333 jelentése szerint le kell küzdened az előtted tornyosuló akadályokat. Erre alkalmas is vagy. Minél jobban koncentrálsz a fejlődésre, annál tovább jutsz. Ez a szám arra utal, hogy pontosan ott vagy, ahol lenned kell, hogy tovább haladhass a sorsod útján.

Angyali számok: 444

A 444 erősen kreatív szám, ami azt sugallja, hogy képes vagy megtenni, amiben hiszel. Ehhez szükséged van, hogy támogasd saját magadat, s önmagad legnagyobb szurkolója legyél. Mindig hinned kell magadban, s ha nem is látod még a teljes képet, attól az már ott van karnyújtásnyi tőle.

Angyali számok: 555

Zavarba ejtő ez a számsor, de nem kell megijedned. Az angyalok arra emlékeztetnek, hogy a megfelelő dolgokat vonzod az életedbe, s jó irányban haladsz. S akár kemény küzdelem árán, akár nem, remek dolgokat teszel az életedben. Szükséged volna ugyanakkor itt-ott egy kis ösztönzésre.

Ezekkel a számokkal üzennek az angyalok (iStock)

Ezekkel a számokkal üzennek az angyalok (iStock)

Angyali számok: 666

Bár sokan gondolják, hogy a 666 elátkozott, ördögi szám, valójában nagyon is pozitív a kicsengése. Arra utal, hogy képes vagy másokat meggyógyítani, segítséget nyújtani. Amikor kilátástalannak látod a helyzetedet, vagy úgy érzed, nem vagy képes megtenni valamit, ez a szám azt sugallja: ez nem igaz.

Angyali számok: 777

Ezt a számsort látva büszkeséget kell érezned. Az angyalok üzenete szerint remek úton haladsz, hogy a legjobbat kaphasd meg az életben. Keményen dolgozol, és biztos vagy az értékeidben. S belső fényed beragyogja a környezetedet.

Angyali számok: 888

A nyolcasokkal az angyalok azt üzenik, hogy semmi sem az, aminek látszik. Ott vagy, ahol valóra válhat minden, amiről csak álmodoztál, s ha kitartasz, minden a lehető legjobban alakul a életedben. Hidd el, minél többet hallgatsz a körülötted lévő angyalokra, s minél több segítséget nyújtasz a körülötted lévőknek, annál nagyobb bőségben élhetsz.

Angyali számok: 999

Ezt a számot látva biztos lehetsz benne, hogy készen állsz a komoly változásra. Új szerepkörbe kerülhetsz, új dolgokat sajátíthatsz el, s olyan szintre juthatsz, ahol már mások tanulnak tőled. Minél öntudatosabb leszel, annál inkább tudsz másokat is inspirálni, s öntudatra ébreszteni.

(via awareness act)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top