nlc.hu
Mindennapok

Fontos üzeneteket hordozhatnak a számok

Ezeket a fontos üzeneteket hordozhatják az életünkben ismétlődő számok

Vajon tényleg van valami jelentése azoknak a számoknak, amelyek gyakran előfordulnak az életünkben? És ha igen, akkor mit üzenhetnek nekünk?

A számokban való olvasás egy igencsak misztikus dolog – és ha lehetünk nagyon őszinték –, nem is tartják sokan ezt egy kifejezett tudománynak. Azonban tényleg lehetne az csupán csak egy véletlen, ha mindig ugyanabban a percben pillantunk oda az órára minden egyes nap? Vagy állandóan szembejön velünk a szerencseszámunk a legváratlanabb helyeken? Esetleg rengeteg olyan embert tudhatunk a barátunknak, akik a hónap ugyanazon napjain születtek?

Ha úgy érezzük, hogy ezek nem lehetnek csupán véletlenek, akkor az interneten könnyűszerrel rákereshetünk ezeknek az ismétlődő számoknak a jelentésére, hogy valami olyan igazságot is megismerjünk általuk, esetlegesen olyan válaszokat kapjunk, amelyekre a legvadabb álmainkban sem mertünk volna gondolni.

Tényleg van jelentése a visszatérő, vagy esetlegesen ismétlődő számoknak az életünkben? (Fotó: Getty Images)

Tényleg van jelentése a visszatérő, vagy esetlegesen ismétlődő számoknak az életünkben? (Fotó: Getty Images)

Ismétlődő számok

Bevallom, bár én is egy kissé szkeptikus vagyok ezekkel a dolgokkal, amikor már huszadik alkalommal jön szembe velem egy szám, érdekességből rákeresek a jelentésére, hogy mit is üzenhet általuk számomra az Univerzum. Aztán vagy bejön, vagy nem. Mindenesetre pár érdekes történet mindenképpen megmaradt számomra az utóbbi időből a saját életemből.

A párommal imádjuk a társasjátékokat, így esténként gyakran szoktunk valamilyen játékkal játszani. Az egyik játék után azonban minden alkalommal egy igen meglepő dolog történt. A játékok végén ugyanis, amikor össze kellett adni a pontokat, a páromnak mindig pontosan ugyanaz az eredmény jött ki, erre azonban rendkívül kevés esély volt. Ez a szám pedig a 303 volt.

A tizedik ilyen alkalom után már muszáj voltam rákeresni, hogy vajon mit is jelenthet ez a kombináció – ha egyáltalán van valami jelentése. És ekkor nagyon megdöbbentem, mert bizony volt üzenete.

„Amikor ez az angyalszám megjelenik az életedben, emlékeztetőül szolgál arra, hogy őrangyalaid támogatnak és vezetnek téged életed minden területén. Arra bátorítanak, hogy használd ki a kreativitásodat, és fejezd ki magad hitelesen. Ez a szám az inspiráció és az isteni beavatkozás időszakát jelzi, arra ösztönöz, hogy felvállald valódi szenvedélyeidet és kövesd szíved vágyait. Emellett a 303-as angyalszám azt sugallja, hogy figyelj oda a gondolataidra és az érzelmeidre, mivel ezek manifesztálhatják vágyaidat valósággá. Bízz angyalaid útmutatásában, és bízz önmagadban, miközben az önfelfedezés és a célod útjára indulsz.” – olvastam, és bár nem akarok belemenni a magánéletem tárgyalásába, de abban a pillanatban igencsak betalált számunkra ez az üzenet.

Szerencseszámok

Egy másik példa pont a kedvenc számommal volt kapcsolatos. Már gyerekkorom óta a 8-as szám valamiért igencsak közel állt a szívemhez. Ha meg kellene magyaráznom, hogy miért, valószínűleg azt mondanám, hogy azért, mert a 8-as szám igazából egy fordított végtelen jel. Egy időszakban azonban egyre több helyen jött velem szembe ez a szám – az éttermekben a 8-as asztalhoz ültem teljesen véletlen, a sajtókártyámon is ez a szám szerepelt. Mikor szintúgy rákerestem a szám jelentésére megint nagyon megdöbbentem.

„A 8-as angyalszám az önállóság és az önfegyelem fogalmához kapcsolódik. Arra ösztönöz, hogy vedd kezedbe a sorsod irányítását, és irányítsd életutadat a beteljesülés és a boldogság felé… A 8-as angyalszám gyakran a közelgő anyagi gyarapodás vagy karrier sikerének jele. Jelezheti, hogy a kemény munka, a fegyelem és az elkötelezettség hamarosan kifizetődik.” – olvastam mindezen sorokat akkoriban egy igen drasztikus karrierváltás után.

Angyali számok

Az angyali számok olyan számsorozatok (általában három vagy négy szám), amelyek ismétlést (például 333 vagy 8888) és/vagy mintákat (például 303 vagy 2323) tartalmaznak. Az angyali számok azért különlegesek igazán, mert a csillagjegyekkel, az asztrológiai születési diagramokkal vagy akár az életút-számmal ellentétben nem függenek a születésünk dátumától, időpontjától és/vagy annak helyétől. Tehát nem identitásunkra világítanak rá, hanem inkább arra, hogyan mozgunk a világban.

Visszatérő számok értelmezése

A numerológia úgy tartja, hogy minden egyjegyű szám saját szimbolikával bír. Az 1-es szám az ősi erőt és az újba dolgokba való kezdés fontosságát, a 2-es szám a csapatban rejlő erőt a szorgalmat és a várt energia megérkezését, a 3-as kreativitást, a helyes intuíciót és a kiváló kommunikációt, a 4-es stabilitást és az angyalok erejét, az 5-ös dinamikus energiát és a változásokat, 6-os racionalitást és az egyensúlykeresést, a 7-es a megfontoltságot, a 8-as hitet és a realitást és az anyagi jólétet, a 9-es a tudatosságot, a fejlődést és az önzetlenség erényét jelenti.

Via: (1), (2), (3), (4)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top