nlc.hu
Horoszkóp

Jelek, amikkel az univerzum üzen nekünk

Jelek, amikkel az univerzum megpróbál minket figyelmeztetni

Az életünk számos pontján küldhet jeleket számunkra az Univerzum, a kérdés már csak az, hogy hajlandóak vagyunk-e befogadni azok üzenetét.

Bár lehet, hogy nem is gondolnánk, az Univerzum ereje minden pillanatban velünk van legyen szó akár egy boldogabb vagy egy nehezebb időszakunkról. Sőt, ha nem a jó úton járunk, akkor finom jeleket is küldhet felénk iránymutatásul. Ez esetekben olyan furcsa egybeeséseket tapasztalhatunk, amik során már nem érdemes meggyőzni magunkat arról, hogy ezek nem egyfajta üzenetek felénk.

Ne hagyjuk figyelmen kívül az Univerzum üzenetét! (Fotó: Getty Images)

Ne hagyjuk figyelmen kívül az Univerzum üzenetét! (Fotó: Getty Images)

Mutatunk is néhány példát arra, hogy pontosan mely esetekben gyanakodhatunk arra, hogy az Univerzum mondana valamit számunkra!

Szellemállatok

A különféle állatoknak más és más spirituális jelentősége van. Ezek az állatok megjelenhetnek előttünk vagy az álmunkban vagy akár a való életben is, ha éppen szükségünk van arra az üzenetre, amit képviselnek. Példának okáért az oroszlán a vezetést és a bátorságot jelenti, így, ha egy ilyen állattal találkozunk, akkor nagy esélyünk lehet arra, hogy egy felelősségteljes pozíciót kapunk a munkahelyünkön. Az egerek azonban azt jelenthetik, hogy​​ feloldatlan gondjaink vannak, amelyek szép lassan csak rombolnak bennünket, így ideje felszámolni őket és továbblépnünk.

Angyali számok

Az ismétlődő számok is jelenthetik azt, hogy az Univerzum megpróbálja valamire felhívni a figyelmünket. Ha gyakran látunk olyan számokat, amelyek háromszor vagy négyszer ismétlődnek (pl. 888, 2322 vagy 313) szintén egyfajta útmutatók lehetnek. Például a 111-es angyali szám az új kezdetet jelképezheti. Így, ha azon gondolkozunk, hogy váltsunk-e munkahelyet vagy költözzük-e el egy másik országba, és ezt a számot látjuk, akkor ne habozzunk, az Univerzum ugyanis támogat a döntésünkben.

Intuíció

Bár nem újdonság az a tanács, hogy az ember figyeljen a megérzéseire, néha mégis figyelmen kívül hagyjuk azt, amit a lelkünk sugall. Az intuíciók azonban többféleképpen érkezhetnek az életünkbe: hangok, képek, fizikai érzések és belső megérzések, illetve meglátásokon keresztül. Ha tehát a zsigereinkben érezzük, hogy valaki a rosszakarónk lehet és nem megfelelő társaság a számunkra – hiába negédes velünk az illető –, ideje lenne háttérbe szorítani azt a kapcsolatot, mert nem véletlenül érezzük ezt.

Párbeszédrészletek, amiket véletlenül csípsz el

Előfordult már veled, hogy valamin nagyon gondolkoztál és mindeközben a buszon vagy az étteremben melletted ülők pont arról beszélgettek, ami téged is nyomasztott? Ha igen, akkor ezt is egy jelként értelmezheted az Univerzumtól. Érdemes ilyenkor tehát fülelni. De persze csak diszkréten.

Dalok, dalszövegek

Az univerzum a zenék révén is megpróbálhat üzenni nekünk. Előfordulhat például, hogy éppen az egyik elhunyt szerettünkre gondoltunk, amikor a rádióban egyszer csak felcsendül az a szám, amit korábban mindig közösen hallgattunk az elhunyttal. De könnyen előfordulhat az is, hogy egy zene szövege segít éppen át bennünket egy nagy dilemmánkon vagy fájdalmunkon.

Álmok

Az álmaink szintén egyfajta útmutatóként szolgálhatnak nekünk. Számos olyan gyakori álomszimbólum létezik, amely konkrét üzenetekhez kapcsolódik. Ilyenek lehetnek például a zuhanás, a viharok, a kitört fog vagy a kígyók az álmokban. Ha kíváncsi vagy, hogy a te álmod mit jelenthet, a cikk elolvasása után kattints ide, és derítsd ki!

Egészségügyi problémák

Vannak olyan egészségügyi problémák, amelyek bár nem sodorják veszélybe az életünket, mégis megkeserítik a mindennapjainkat. Biztosan mindenki tapasztalt már az életében elhúzódó hátfájást, szűnni nem akaró hangszalaggyulladást vagy egyéb más „apró”, de mégis nagyon zavaró tüneteket. Bár kétségtelenül kellemetlen lehet egy ilyen helyzet, mindezeket tapasztalva nem kell megijedni, az Univerzum ugyanis csak arra figyelmeztet, hogy a negatív gondolataink mindig nyomot hagynak majd a testünkön.

Az alvás is tehernek tűnik

Azok, akik az esti pihenést is egyfajta nyűgnek tartják és nem tudnak kellően kikapcsolni, szintén üzenetet kapnak az Univerzumtól, azonban sajnos nem kellemeset. Az álmatlanság ugyanis azt jelenti, hogy rendet kell tennünk az életünkben, olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak lehet.

Sok negatív eseményt látunk magunk körül

Tanúja vagy számos kellemetlen eseménynek? Ha igen, akkor itt az ideje elgondolkozni, mert ez is egyfajta jel lehet. Azok ugyanis, akik sok balesetet, negatív szimbólumot látnak maguk körül, nem jó úton járnak.

Időjárás

Bár elég furcsa lenne azt gondolni, hogy a gondolatainkkal befolyásolni tudnánk az időjárást, az Univerzum „szabályai” szerint erre mégis van erre esély. Ha előfordult már velünk az, hogy miközben sírtunk, eleredt az eső, vagy pont, amikor összeszedtük magunkat az indulásra, feltámadt a szél, akkor ezek mind az univerzum jelei lehetnek. Figyeljünk tehát oda ezekre a környezeti jelekre és próbáljuk meg megfejteni, hogy mit jelezhetnek nekünk.

Színek

Sokan azért fordulnak az univerzumhoz, hogy megerősítést kapjanak. Ez esetekben az univerzum sokszor színekben válaszol. Ha példának okáért nagyon szomorúak vagyunk, mert nem találjuk a szerelmet, akkor egy égi jel az, hogy ha valaki egy piros színű szórólapot nyom a kezünkbe egy koncert reklámjával. Még az is előfordulhat, hogy a reklámozott helyen találjuk meg végre az igazit!

Fontos tudni

Mielőtt azonban mindent készpénznek vennénk, nem árt tudnunk, hogy csakis saját magunk tudjuk igazán értelmezni és megfejteni az univerzumtól kapott üzeneteket – már, ha tényleg léteznek ilyenek. Nincsen fekete-fehér megoldás egyik üzenet esetében sem. Az is nagyon fontos, hogy megfigyeljük, hogy hogyan reagálunk ezekre a kapott jelekre, ugyanis ha még órákkal, vagy napokkal később is eszünkbe jut, akkor mindenképpen érdemes lenne foglalkoznunk vele.

Forrás: (1), (2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top