nlc.hu
Horoszkóp

5 jel, hogy üzeneteket kapsz a mindenségtől

Hozzád szól az univerzum

Sokkal több jelet kapsz az univerzumtól, mint gondolnád. De a rengeteg inger között, ami napjainkban ér, fel kell ismerned ezeket.

Felgyorsult világunkban rengeteg inger ér. Emberek sokasága, információáradat a médiából. Mellette pedig a hús-vér emberektől, vagy a természettől érkező üzenetek, amik sokszor el sem jutnak a tudatodig.
Nagyon nehéz ebből a halmazból kiszűrni azt, amit valóban tudsz hasznosítani. Még nehezebb azokat felismerni, amit az univerzum küld, és azt a célt szolgálják, hogy fejlődhess és elérd a céljaidat.

nő a tengerparton

Fotó: Unsplash

1. „Semmiből” jövő gondolatok

Ha azon kapod magad, hogy bambulás, vagy valamilyen semleges tevékenységben való elmélyülés, például takarítás közben ugrik elő egy kreatív gondolat, azzal mindenképp foglalkoznod kell. De ilyen lehet egy érzés, vagy egy beszélgetésből elkapott mondat, ami nem megy ki a fejedből.

2. Fontos álmok

Amikor ugyan furcsát, de valóságszerűt álmodsz, ami napközben is elkísér, biztos lehetsz benne, hogy üzenetet kaptál. Az álmok szimbólumait talán még nem érted, de ha mást nem is teszel, írd le egy füzetbe ezeket az álmokat, egyszer összeáll a kép.

3. Instant megoldások

Régóta foglalkoztat valami, és hiába törted rajta a fejed, hiába kérted mások segítségét, nem sikerült tovább lépned. Aztán amikor egyáltalán nem várnád, érkezik a sugallat, és megvan a megoldás! Az univerzum segített.

4. Ismétlődő motívumok

Hasonló formák jönnek szembe, és már észrevetted, hogy nem lehet véletlen ennyiszer találkozni velük. De ilyen lehet egy szám, egy adott növény része, például egy levél. Meditálj rajta, olvass utána. Egyértelmű, hogy ez egy jel, amit értelmezned kell.

5. A szeretet ereje

Vannak személyek, akik iránt ismeretlenül szeretetteljes vonzódást érzel. Akár vadidegenek, első látásra, akár felületes ismerősök, akik iránt elönt a feltétlen szeretet. Nektek valami dolgotok van együtt, a szeretet az univerzum nyelve, amit meg kell fejteni.

(via awarenessact)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top