nlc.hu
Horoszkóp

A vonzás törvényének szabályai

3 lépés, hogy mozgásba hozd a vonzás törvényét: minden, amire vágysz, csak rád vár

Amikor arról panaszkodunk, ami nincs, akkor általában nem segítjük a vonzás törvényének működését.

Gyakran azon kapjuk magunkat, hogy arra fókuszálunk, mi nincs az életünkben. Panaszkodunk, hogy nincs ház, szerelem, pénz… akármi is legyen a kívánságunk, hajlamosak vagyunk negatívan gondolni rá, és ezzel máris akadályozzuk a vonzás törvényét, hogy működésbe lépjen. Rhonda Byrne: A Titok című könyvében leírta a vonzás törvényének alapszabályait, ebből a következő három lépés a legfontosabb ahhoz, hogy ez a teremtő erő ki tudja fejteni jótékony hatásait az életünkben.

Első lépés: kérj!

„Arra összpontosíts, amit akarsz és ne arra, amit nem akarsz. Nem baj, ha észrevesszük, hogy mit nem akarunk, mert ez ellentétét így megfogalmazhatjuk: »Ezt akarom!« De tény, hogy minél többet beszélsz arról, amit nem akarsz, vagy arról, hogy mennyire rossz neked, elolvasod a rémségeket az újságokban és azt mondod »jaj de borzasztó«, akkor egyre többet teremtesz belőle” – olvashatjuk A Titok című könyvben. Az első lépés tehát az, hogy pontosan megfogalmazzuk magunknak, hogy mit akarunk elérni, mert ha ez kimarad, akkor nem is tudjuk kérni az univerzumtól a segítséget a megvalósításához. A cél meghatározása nélkül nem lehet felé haladni – ez logikus gondolat.

Csillagporba nyúló női kéz

A vonzás törvényének szabályai (Kép: Getty Images)

Második lépés: higgy!

Lásd magad előtt a célodat úgy, mintha már megvalósítottad volna. Tartsd a kezedben, amit meg szeretnél szerezni. Ne aggódj miatta, ne félj, hogy nem működik majd a vonzás törvénye, teljes nyugalommal gondolj úgy rá, mint ami már a tiéd, legyen szó pénzről, párkapcsolatról vagy akár munkáról. Ne a hiányára gondolj, hanem arra, hogy milyen hálás és boldog vagy, amiért megkaptad. Mintha leadtad volna a rendelést az étteremben, és biztos vagy abban, hogy megkapod az ételt, amit kértél. Ha már megfogalmaztad a kérést, vágyat magadban, akkor csak idő kérdése, hogy megvalósuljon.

Harmadik lépés: fogadd el!

Kértél, hiszel benne – már csak annyi a dolgod, hogy érezd jól magad, mert ezzel kerülsz abba az állapotba, amivel képes leszel az univerzum ajándékát elfogadni. Érezd át, milyen boldogság az, hogy megkapod, amire vágysz, töltsd meg az elméd pozitív gondolatokkal és bízz az univerzumban, hogy ugyanilyen pozitívan válaszol majd. Minden, amire vágysz, már ott vár rád, nem kell azon gondolkodnod, hogyan fogod megkapni, csak bíznod kell a folyamatban, ami eljuttatja hozzád.

Via

Csillagjegyek vs. szerelem:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top