Horoszkóp

9 csodás dolog vár rád, ha elkezdesz bízni az univerzumban

Nem mindig könnyű rábízni magadat az univerzumra, főleg amikor alapból is tele vagy problémákkal, félelmekkel, vagy amikor összetörték a szívedet. Pedig amint sikerül ismét bízni az új kezdetekben, hihetetlenül felszabadító érzésben lehet részed. Csodás események történnek, amikor bízol az univerzum erejében.

1. Optimistábban állsz az élethez

Amint sikerül megbíznod az univerzum erejében, nehezebben ránt be a rosszkedv, vagy ha mégis, hamarabb meglátod a fényt az alagút végén. Ez a bizalom azt jelenti, hogy tudod, mindenkor megtalálod a lehető legjobb megoldást.

2. Könnyebben elengeded a múltat

Mivel nincs visszaút a múltba, felesleges azon rágódni, mit csináltál rosszul. A feladat mindössze annyi, hogy nézz szembe a döntéseddel, és vond le a következtetést. Bízz meg az univerzum segítségében, és a problémák valójában maguktól oldódnak meg.

3. Jobban megbízol másokban

Aki sokat csalódott, hajlamos lehet teljesen elveszteni a másokba vetett a bizalmát. Talán ilyenkor a legfontosabb, hogy higgy önmagadban, higgy az univerzum segítőkészségében, mert olyan embereket sodor feléd az életed, akik felé ismét megnyithatod a szívedet.

4. Megérted a különbséget az igények és a vágyak között

Az univerzum sosem azt adja neked, amihez teljes szíveddel ragaszkodsz, amit nagyon akarsz, hanem azt, amire az adott élethelyzetben a leginkább szükséged van. Bízz benne, hogy ami a tiéd, senki sem veheti el, amit pedig nem kapsz meg, azért történhet meg, mert arra sosem volt igazán szükséged.

Csodás dolgok történnek, amikor el kezdesz bízni az univerzum erejében (iStock)

Csodás dolgok történnek, amikor el kezdesz bízni az univerzum erejében (iStock)

5. Pozitív rezgéseket bocsátasz ki, amikor bízol az univerzumban

A karma törvényének értelmében a negatív energiák negatívakat vonzanak. Amikor feltételek nélkül bízol az univerzumban, a megoldásban, alapból pozitívabban állsz a külvilághoz, így több pozitív visszajelzést is tapasztalhatsz. Már önmagában a kisugárzásod is pozitívabb, amellyel vonzóbbnak lát téged a környezeted.

6. Amikor bízol az univerzumban a vonzás törvényét is működteted

A vonzás, teremtés törvénye értelmében olyan energiákat vonzol magadhoz, amilyeneket kibocsátasz. Így tehát, amikor valóban bízol az univerzum támogatásában, nyugodtan várhatod, hogy nagyszerű dolgok történjenek veled.

7. Megtanulsz felelősséget vállalni

Az univerzum akkor vezet téged a könnyebb és jobb utakra, amikor felismered, hogy eddig nem a megfelelő módon cselekedtél. A felismerés nagyon segít, hogy ne kövesd el ugyanazokat a hibákat még egyszer, és hogy tudatosabb döntéseket hozhass meg.

8. Könnyedebbé válik az élet

Elfogadni az életet olyannak, amilyen, már önmagában is felszabadító érzés. Ha ehhez még társul egy nagy fokú bizalom, akkor a szorongást felváltja a könnyedség, a lebegés. Próbáld ki, érdemes.

9. Végre azzal foglalkozol, ami boldoggá tesz

Amikor bízol abban, hogy az univerzum oda vezet, ahol a legjobb helyen lehetsz, bátrabban teszed azokat a dolgokat, amiket igazán élvezel, és sokkal több örömet merítesz a mindennapos feladatokból. Szóval, ahelyett, hogy leragadnál valamilyen unalmas munkahelyen vagy rossz kapcsolatban, bízz az univerzumban, figyeld a jeleket, és persze merj váltani is.

awarenessact

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top