Horoszkóp

8 fontos okból küld valakit az univerzum az életedbe

Senkivel sem találkozol véletlenül. Minden ismeretségnek, legyen az rövidebb vagy hosszabb, fontos célja, küldetése lehet. Téged segít egy felismerésben, a tapasztalatok gyűjtésében, tanít és fejleszt, formálja, építi a lelkedet. Az univerzum nyolc, igen fontos indokból küld valakit az életedbe. Tapasztaltad már ezeket a jeleket?

1. Az univerzum segít, hogy önmagadra ébredj

Előfordulhatnak az életedben olyan találkozások, amelyek talán csak néhány alkalomra érvényesek. Mégis mély benyomást, változást indíthatnak el benned. Ezek az emberek önmagadra ébresztenek, mert a személyiséged olyan fontos részletére világítanak rá, amelyről addig fogalmad sem volt, hogy létezhet.

2. Az univerzum küldöttei felmelegítik a szívedet

Amikor nem érzed jól magad, szomorú, lehangolt vagy, hiányzik az életedből a melegség, az univerzum ismét csak nagyon fontos embereket küldhet az életedbe. Nem szerelmet, inkább olyasvalakiket, akik némi távolságot tartanak ugyan tőled, mégis képesek megváltoztatni az addigi érzéseidet, érzelmeidet. Mondanak valamit, rád mosolyognak, valójában csak átrobognak az életeden, mégis elindítanak afelé, hogy megnyisd a szeretet felé a szíved.

3. Az életre szóló barátokat is az univerzum küldi

Lehet, hogy csupán néhány, de körbe vehet akár több olyan, a szívednek fontos ember, aki kitartóan, hosszú éveken át vagy életre szólóan segít és pártol téged. Ők a legjobb, a legmegbízhatóbb barátaid, a családod, esetleg a rokonok vagy a társad, aki mellett elkötelezted magad. Ők azok, akik mindvégig támogatnak és akikre jóban, rosszban számíthatsz.

univerzum találkozások

Senkivel sem találkozol véletlenül az életedben (Getty)

4. Az univerzum küldöttei tanítanak

Ezek az emberek nagyon fontos életleckéket tanítanak, sokszor tudtukon és akaratukon kívül. Valójában szinte mindenkitől tanulhatsz valamit, elleshetsz pozitív vagy éppenséggel olyan negatív példákat, amit te biztosan nem szeretnél elkövetni a saját életedben. A leckéket időnként csöppet sem könnyű kezelni, máskor szinte tudattalanul sajátítod el azokat. Hogy nehéz avagy könnyű a lecke, attól függ, az univerzum mit szeretne megtanítani neked.

5. A fejlődésed útján segítenek

Azzal, hogy betöltöd, megünnepled a 18. születésnapodat, lelkileg még nem biztos, hogy felnőtté válsz. Sok keserű és boldog tapasztalatra lehet szükséged a valódi érettséghez, bölcsességhez. Lehet, sokszor összetörik vagy összetörték már a szívedet, mégse haragudj ezekre a kapcsolatokra, bármilyen szerepük is volt az életedben, a feladatuk a lelki fejlődésed segítése. Ha visszagondolsz az akkori és a mostani önmagadra, biztosan érzékeled a személyiséged változását, a különbséget.

univerzum üzenet találkozások

Az univerzum fontos üzeneteket küld (Getty)

6. Néhányan fontos dologra emlékeztetnek

Nem olyasmire figyelmeztetnek, hogy elfelejtettél például bevásárolni, ezek az emberek arra emlékeztetnek, hogy sosem vagy egyedül, és a hely, ahol élsz, az otthonod. Történjen veled bármi, az mindig téged és a fejlődésedet szolgálja, esetleg arra figyelmeztet, letértél a sorsod útjáról. Ezek a villanásnyi kapcsolatok ráébresztenek, hogy értékeld és szeresd önmagad, mert te is az univerzum fontos része vagy.

7. Megmutatják, mit érdemelsz, és mit nem

Azok az embereket, akiket az univerzum küld az életedbe egy picit hasoníthatnak azokhoz, akik tanítani jönnek. Legtöbbször tökéletesnek tűnnek vagy éppenséggel rémesen taszítóak attól függően, te milyennek látod őket. Vagy azt mutatják meg, hogy például milyen társat érdemelsz, vagy pontosan arra világítanak rá, mennyire mérgező kapcsolatokkal veszed magad körül. Nem véletlenül olyan fontos a szerepük annak ellenére, hogy ők is inkább csak átutazók az életedben.

8. Te is tanítasz másokat

Az univerzum számos olyan emberrel ismertet össze téged, akinek te tudsz segíteni valamiben, mert a te tapasztalataid által fejlődhetnek. Nekik pontosan arra a szavakra, mondatokra van a legnagyobb szükségük, amit te javasolhatsz nekik. Sokan lehetnek, és nem véletlenül érkeznek hozzád. Izgalmas feladat, igaz? Akkor rajta, segíthetsz te is másoknak.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top