Horoszkóp

7 okból sodor benneteket egymáshoz az élet

Semmi sem történik veled ok nélkül. Okkal találkozol és ismerkedsz össze mindenkivel, aki valamiért fontos szerepet tölt be az életedben. 7 meglepő okból sodor benneteket egymás mellé az élet... Íme!

Az univerzumban semmi sem történik véletlenül. Minden találkozásnak, eseménynek célja van az életedben. Lehet, hogy csak aprócska, de az is lehetséges, hogy az egész életedre meghatározó élményt, tapasztalatot kapsz valaki segítségével. S hogy milyen jelekből tudhatod, a sors nem véletlenül küldte hozzád az illetőt? Hogy ő a lelki társad? A találkozás nem véletlenül történt veled? Íme!

1. Az univerzum segít, hogy önmagadra ébredj

Talán veled is előfordult már olyan találkozás, ami nagyon rövid időre szólt, mégis nyomot hagyott a lelkedben. Ezeknek a találkozásoknak a legfontosabb célja, hogy öntudatra ébresszenek téged. Könnyen lehet, olyan fontos tulajdonságot hoznak ki belőled, amiről korábban fogalmad sem volt.

2. A találkozás a szívedet melegíti

Életed gyakran hullámvölgyek és hegyek sorozata. Természetes, hogy egyszer fent érzed magad, máskor meg lent. Utóbbinál a feladat, hogy minél előbb visszatérj a lelki békédhez, s újra jól érezd magad. Közben tapasztalatokat gyűjtesz. S amikor ilyen élethelyzetben találkozol valakivel, az univerzum segít neked. Talán ráébresztenek, hogy nem is olyan nagy a probléma, mint gondolod, vagy felsegítenek a padlóról a kedvességükkel, a pozitív kisugárzásukkal. Egyszerűen felmelegítik a szívedet.

3. Az életre szóló barátokat a sors küldi

A hosszú, akár életre szóló kapcsolatok, barátságok sosem véletlenül történnek. Talán már az ismerkedés pillanatában éreztek valamilyen különleges erőt, ami összetart benneteket. Bármiről tudtok egymással beszélgetni, s mindig számíthattok a másikra. Még akkor is, ha két találkozás között évek telnek el…

Vajon miért történnek a fontos találkozások az életedben? (fotó: Getty)

Vajon miért történnek a fontos találkozások az életedben? (Fotó: Getty)

4. A találkozások tanítanak

A saját tapasztalataidból tanulsz a legtöbbet. Ennek ellenére nem kell a legfájdalmasabb történéseket megélned a lelki fejlődésedhez. A sors küldhet az életedbe olyan embereket, akiknek a feladata csupán annyi, hogy megosztják a velük megtörtént esetet. S ez a történet épp a lehető legjobbkor jön, hogy elkerülhesd a nagyobb bajt. Szóval mindig érdemes mindenkit meghallgatni, hiszen sokat tanulhatsz mások hibáján keresztül is.

5. Van, aki fontos dologra emlékeztet téged

Hajlamosak lehetünk alapvető, de annál fontosabb dolgokról megfeledkezni az életünkben. S ilyenkor küld olyan embereket a sors az utadba, akik épp ilyesmire figyelmeztetnek, emlékeztetnek téged. Főként olyankor, ha letérsz a sorsod útjáról, s esetleg olyasmit teszel, amivel sokat ártasz magadnak. Ezek a villanásnyi kapcsolatok ébresztenek rá arra is, hogy szeresd és értékeld magad.

6. A találkozás jelzi, mit érdemelsz, és mit nem

A sors küldhet az életedbe olyan embereket is, aki első pillantásra tökéletesnek tűnnek, vagy ellenkezőleg, nagyon taszítanak téged. Nos, ők mutathatják meg neked, hogy például milyen társat érdemelsz, vagy talán ráébresztenek, hogy mennyi mérgező kapcsolatod van. Nem véletlenül olyan fontos a szerepük az életedben, még akkor sem, ha ők inkább csak amolyan „átutazók”. Valószínűleg sosem alakul köztetek tartós kapcsolat.

7. Te is tanítod a többieket

A sors nagyon sok olyan emberrel ismertet össze, akiknek te mutatsz példát, s akiket te tanítasz bizony szempontokból. Példát mutatsz nekik, inspirálod az életeddel őket. Sokszor anélkül, hogy valójában tudatában lennél mindennek. Ezek a kapcsolatok többnyire addig tartanak, amíg a másik ember ráébred a tudásra. Lehet, hogy csak rövid életűek, de tartósak is lehetnek… 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top