Horoszkóp

9 jelből veheted észre, hogy letértél a sorsutadról

Honnan tudhatod, hogy valami egészen más úton jársz, mit amit sorsfeladatod szerint vállaltál? Egyáltalán honnan kéne tudnod, mi a helyes irány? Erős jelek bizonyítják, másfelé haladsz, mint amit valójában tenned kéne. Előfordulhat ugyanis, hogy az eszed egészen mást szeretne elérni, mint amit a szíved diktál. Ezekből a jelekből könnyedén felismerheted, hogy letértél a számodra megírt ösvényről.

Ahogyan arra is erős jelek utalnak, amikor a sorsod útját járod, pontosan ugyanilyen könnyen észrevehető jelzések bizonyíthatják, ha letértél a számodra rendelt ösvényről. Azt, hogy nem a megfelelő úton jársz, mégsem annyira egyszerű észrevenni. A történéseket ugyanis a legtöbb esetben nem érzékeled jeleknek. Felfogod, hogy olyasmik történnek veled, amiket jónak nem lehet mondani, de inkább balszerencsének tekinted. Az alábbi jelek egyértelműen bizonyítják, észre kell venned: nem a sorsodat éled.

1. jel, hogy nem a sorsod útját járod

Különös balesetek jelezhetik, ha letértél a sorsutadról. Eltörik a például a karod, vagy úgy megrándítod a lábad, hogy napokig mozdulni is alig tudsz. Ezek a jelek arra intenek, hogy lassítanod kéne és egy picit magadba tekinteni. Ha figyelmen kívül hagyod a jelzést, már súlyosabb balesetek figyelmeztethetnek, hogy az életeden változtatnod kéne.

2. jel, hogy letértél a sorsutadról

Amikor unalmas találod az életed, amikor nem érzel benne kellő kihívást, motivációt, egészen biztos, hogy nem azt csinálod, amit születésed előtt vállaltál. Ideje tehát változtatni, és hallgatni a szíved, a lelked hangjára. Mit súg? Mit kéne tenned? Mire vágysz igazán?

3. jel, hogy nem a sorsfeladatodat követed

Amikor a stressz már elviselhetetlen, nem tudod kezelni, a lelked kimerült, egészen biztosan nem azt teszed, amire rendeltettél. Éppen ebben a nehéz helyzetben próbáld meg végiggondolni, mi okozza pontosan a legnagyobb stresszt az életedben, és azon változtass minél előbb.

4. jel, hogy letértél a sorsod útjáról

Amikor gyakran betegszel meg, lehet ez kisebb, de súlyosabb betegség is, az univerzum arra próbál téged figyelmeztetni, hogy lassíts, és törődj magaddal többet. Könnyen lehet, hogy változtatnod kell az életmódodon, a táplálkozásodon, és többet kell pihenned, hogy visszanyerhesd az egészségedet.

5. jel, amely szerint letértél a sorsutadról

Előfordulhatnak olyan időszakok az életedben, amikor hajlamos lehetsz elfelejteni a leginkább fontos dolgokat, lekésed a határidőket, a találkozókat. Mindez pontosan azért történhet, mert túlságosan sok olyan dolgot teszel, amit nem kéne, ami nem a sorsfeladatod szerinti. Ismét csak pihennéd kellene és átgondolni, hogy mi az, ami igazán számít az életedben.

6. jel, hogy nem a sorsodat éled

Igen erős jelzés, amikor sorozatban törsz el tárgyakat az otthonodban. Kiesik, kicsúszik a pohár, a tányér a kezedből, mert rosszul fogtad meg. Pontosan ugyanígy, amikor párkapcsolatod vagy a baráti kapcsolataid mennek tönkre, az is üzenet, hogy valamit nem jól csinálsz.

7. jel, hogy a sorsutadról letértél

Amikor nincsenek saját ötleteid, amikor elveszíted az inspirációt, a lelkeddel való kapcsolatot szakítod meg. Ne lepődj meg, hogy ilyenkor semmi sem sikerül.

Erős jelzések figyelmeztetnek, amikor letérsz a sorsútról
Erős jelzések figyelmeztetnek, amikor letérsz a sorsútról

8. jel, hogy nem a sorsfeladatodat végzed

Nem érzed jól magad, depressziós a hangulatod, nincs kedved semmihez és senkihez. Másoknak akarsz megfelelni, nem azt csinálod, amit te magad szeretnél. Az ok nélküli szomorúság, rosszkedv nagyon erős jel, hogy nem azt teszed, amit vállaltál.

9. jel, hogy letértél a sorsutadról

Folyton akadályokba ütközöl, amiket szinte lehetetlenség megoldani. Bármerre mész, dugóba, piros lámpákba futsz, és persze elkésel a találkozóról. Fontos, hogy mindezt ne balszerencsének tekintsd, hanem az univerzum jelzésének, üzenetének, hogy valamit nem jól csinálsz az életedben. Az akadályok azonnal megszűnnek, amint felismered, mi az, amint változtatnod kellene.

(via educate, inspire, change)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top