Horoszkóp

Így akadályozod a jólétet, a bőséget anélkül, hogy észrevennéd

Úgy érzed, nem akar rád találni a siker, mintha egy helyben toporognál? Még az is lehet, nemcsak a külső tényezőkben kell keresned a probléma gyökerét. A vonzás törvénye szerint ez az, amit mindenképpen érdemes megváltoztatnod, hogy rád találjon a bőség. Kipróbálod? Csak biztatni tudunk benne.

Biztos te is háborodtál már fel azon, hogy a gazdagabbak egyre gazdagabbak, a szegényebbek egyre szegényebbek lesznek. A helyzet az, hogy az univerzum nem tesz különbséget morális alapon, és nem a jó embereket jutalmazza. Az univerzumban a vonzás törvénye működik: a sok sokat, a kevés keveset, a jó a jót vonzza és így tovább. De mit tehetsz, hogy végre megvalósíthasd a boldogságot, a gazdagságot az életedben? A következő tippek sokat segíthetnek ebben.

Mit gondolsz a gazdagságról?

Először is alaposan vizsgáld meg, van-e benned bármilyen előítélet a gazdagsággal, a pénzzel kapcsolatosan. Könnyen lehet, gyerekkorodban sokat hallottad, hogy a pénzhez csak a rossz és becstelen emberek jutnak, meg a pénzért vért kell izzadni. Sürgősen változtasd meg ezt a berögződést, és ne gondolkozz jó és gonosz kategóriákban.

gazdagság bőség akadályok vonzás törvénye

Lehet, hogy akadályozod a gazdagságot és nem is tudsz róla? (Thinkstockphotos)

Vajon bőségre vagy hiányra fókuszálsz?

Mindenképpen nézd meg azt is, vajon nem csak a hiányosságokra koncentrálsz-e? Például, ha eddig amiatt fájt a fejed, hogy a fizetésedből nem telik azokra a holmikra, amire igazán vágynál, akkor mostantól cseréld meg a hozzáállásodat. Arra kezd összpontosítani a figyelmedet, hogy mi mindenre elég a pénzed. Finom ételeket, klassz ruhákat, hétvégi élményeket engedhetsz meg magadnak, amelyekből milyen sok örömet, boldogságot meríthetsz. Ezzel az érzéssel máris utat engedtél az univerzum pozitív energiáinak, a vonzás törvényének.

Őszintén örülsz mások sikereinek is?

A pozitív energiákhoz tartozik, hogy megtanuld elismerni, értékelni mások sikereit és persze őszintén őrülni nekik. Képes vagy bókolni, gratulálni még akkor is, amikor te nem éppen a karriered csúcsán állsz? A valóban sikeres emberek egyik titka biztosan ez.

Kemény munka kell a sikerhez, a gazdagsághoz?

Igen, a kemény munka becsülendő, de azért ne hidd el, hogy több évtizednyi kínszenvedés az egyetlen út a gazdagsághoz. Nagyon fontos, hogy olyan munkát végezz, amit szeretsz csinálni, amiben jól érzed magad, ami kellően kreatív. Már tudod, az univerzum és a vonzás törvénye szerint a pozitív érzések vezetnek a sikerhez, a gazdagsághoz.

thedailynet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top