Horoszkóp

Rém egyszerű bölcsességgel vonzhatod be a szerelmet és a pénzt az életedbe

Létezik egy bámulatosan egyszerű módszer, amivel te is könnyedén vonzhatod be pénzt az életedbe. Ki ne vágyna rá, hogy gazdagabb, boldogabb, elégedettebb lehessen? Gyakorold ezt a buddhista bölcsességet mindennap, és a siker nem marad el. Miért ne tehetnél egy próbát már ma?

Nagyon sokan szeretnének több pénzt az életükbe vonzani. Kevésnek érzik a meglévőt, nehezen boldogulnak hónapról hónapra. A pénz valójában egyfajta energia, melyet magadhoz vonzhatsz, de akadályozhatod, blokkolhatod az áramlását. Amikor hiányzik, az energia biztosan rosszul áramlik, valahol út közben elakad. Szüntesd meg a blokkot, és a pénz akadálytalanul áramlik az életedben.

Mindehhez egyszerűbb a dolgod, mint hinnéd. Miért is ne próbálhatnád ki a buddhisták rendkívül bölcs és bevált módszerét? Mindössze napi néhány perc és bámulatosan változik meg az életed. Kitartásra, türelemre szükséged lehet, ne add fel, gyakorolj rendületlenül, és a siker nem marad el. Az apró szertartással nemcsak pénzt, szerelmet is bevonzhatsz magadnak.

pénz szerelem vonzás törvénye

Egyszerű buddhista bölcsességgel vonzd be a bőséget az életedbe

Így vonzd be a pénzt és a szerelmet az életedbe

A bölcsesség alkalmazásával feloldhatod az életed blokkjait. Ehhez pedig kövesd az alábbi lépéseket.

  • Helyezd egymás mellé a két kezed a rajz szerint látható módon, majd három ujjadat érintsd egymáshoz.
  • Hunyd le a szemed és gondolj a homlokod közepén található harmadik szem csakrára. Néhány másodperc múlva bizsergést, lüktetést érezhetsz.
  • Képzelj el egy óriási, kifogyhatatlan méretű, pénzzel telis-tele pakolt ládát. Érezd, hogy az mind a tiéd, érezd a bőség energiáját.
  • Ha szerelemre vágysz, érezd a szeretet érzését, lásd magad előtt, hogy találkozol a társaddal. Nem baj, ha az arcát nem látod, csak érezd, ő az igazi, a neked rendelt partner, akivel határtalan a boldogságod.
  • Miután átjárt a pénz vagy a szerelem energiája, végy néhány mély levegőt, és lassan nyisd ki a szemed. Ez a buddhista bölcsesség egy rövid meditáció, csupán néhány percet igényel az életedből. Reggel ébredéskor, este a lefekvést követően vezesd végig magadban. Az eredmény, a siker nem marad el.

(via Mr. Space to the World)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top