nlc.hu
Horoszkóp

5 lépéssel szerelmet hozhatsz az életedbe

Szerelemre vágysz? Így vonzd be!

Ha nagyon vágysz valamire, a tiéd lehet. Csak meg kell tanulnod, hogyan teremtsd meg az életedben azokat a dolgokat, amik a gondolataidban élnek.

A teremtés egy valós folyamat. A gondolataid testetlenül jönnek létre a fejedben, de minden, amit ott teremtesz, az a fizikai valóságban is megszülethet. Mindenki képes rá, te is! Ha egyszer megtapasztalod és ráérzel ízére, tudni fogod: te irányítod az életedet.

álomszép pár napraforgókkal

Fotó: Unsplash

1. lépés: vess véget a bizonytalanságnak

A bizonytalanság és a félelem gátat szab mindennek, amit teremtenél. Derítsd ki, ki is vagy te igazából! Majd fogalmazd meg, mire vágysz. Határozottan, tisztán.

2. lépés: legyél pozitív

Erősítsd meg magadban, hogy eléred a céljaidat. Az univerzumot állítod ekkor a saját szolgálatodba. A pozitív gondolkodás mindig segít behozni az életedbe azokat az energiákat, amik céljaid eléréséhez szükségesek.

3. lépés: tedd kézzelfoghatóvá

Vegyél magadnak egy naplót, és írd le mit szeretnél. Készíts listát, és egyszerűen írd le, amit megvalósítanál. Írd le az ezekkel kapcsolatos gondolataidat. Képzeld el, részletezd magadban. Vess papírra bármit, amit ezzel kapcsolatban fontosnak érzel, akár rajzolhatsz is. Az elméd érzékeli, hogy valami életre kel.

4. lépés: benned él a hit

Őszintén, teljesen higgy a sikerekben. Érezd, ahogy éppen érkezik az életedbe minden, amit kívánsz. Érezd, ahogy bevonzod a megfelelő energiákat, embereket. Ne koncentrálj rá erősen, csak finoman, a háttérben legyen mindig ott a hited.

5. lépés: nyisd ki a szíved

Az utolsó lépés ez, amikor a szívedben is érzed a fellobbanó reményt. Nem keseredsz el, nem adod fel. Mert tudod, minden valós, amit teszel magadért. Ne legyél türelmetlen sem, és ne várakozz. Tedd a dolgod, és tudd: az univerzum megkapta az üzenetedet. A válasz már valahol folyamatban van, és hamarosan megkapod.

(via LawOfAttraction)

Ez is érdekelhet szerelmespár tengerparton nyári szerelmi horoszkóp Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top