nlc.hu
Horoszkóp

4 kristály az önbizalomért

Ezektől a kristályoktól magabiztos és bátor leszel

A tavaszi napsugarak jókedvet hoznak magukkal, de nagyon sok bizonytalanság szövi át legtöbbünk napjait. Ezek a kristályok segítenek a belső erő megtartásában.

Nehéz döntések előtt, bizonytalan helyzetekben jól jön minden segítség az univerzumtól. Ezek az ásványok abban segítenek, hogy merj változtatni, dönteni, lépni. 

rózsakvarc tárgyak

Fotó: Unsplash

1. Napkő

Nagyon erős hatású kristály, széles skálában segíti viselőjét. A nappal áll összeköttetésben, a fényesség, erő szimbóluma. A melegség, a pozitív energia forrása. Segít felfrissülni lelkileg és mentálisan, támogat abban, hogy mindazok a gátak átszakadjanak, amik visszatartanak a fejlődéstől. Boldogságot hoz az életedbe, ami természetes önbizalom-növelő.

2. Pirit

A bolondok aranyának is nevezik, pedig az aranyhoz megtévesztő külsején kívül semmi bolondos nincs benne. Sőt, erős rezgéseivel testi, lelki és anyagi jóléthez is hozzásegít. Hordd ékszerként, vagy helyezd el a közeledben, zsebedben. A két szem közötti homlokcsakra köve, ami a tisztánlátás és a bölcsesség csakrája. A kristály magabiztossá, bátorrá tesz, és bevonzza a jó szerencsét.

3. Vörös jáspis

Ha a kitartásodat fejlesztenéd, ez legyen az első kő, amit beszerzel. Ha alacsony az energiaszinted, haszontalannak, értéktelennek érzed magad, ez az ásvány segítségedre lesz. Növeli az önbizalmat, mivel segít meglátni az értékeidet és csökkenti a stresszt. Ha túl sok hátráltató emberi kapcsolatod van, amiket helyén kéne kezelned és újraépíteni magad, a vörös jáspis támogat az elhatározásban.

4. Rózsakvarc

A szeretet köve. A Vénusz bolygóval áll összeköttetésben, önmagad szeretetének fáradhatatlan támogatója. Minden bizalomnak a szeretet az alapja, a szeretetnek pedig az önszeretet. Ha megtalálod a belső békédet, képes leszel ezt kifejezni. Biztonságban érzed általa a világban, ahol egyre magabiztosabb leszel.

(via beadnova)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top