nlc.hu
Horoszkóp

Így végezz rózsaszirmokkal szerelmi mágiát

Használd szerelmi varázslatra a rózsát!

A rózsa az egyik legerősebb szerelmi szimbólum. A szépségápolásban betöltött szerepe is fontos, de nagyon sokan szeretik az ízét édességekben és desszertekben.

Nők, férfiak egyaránt szeretik a rózsát, ha virágcsokor ajándékozásáról van szó. A férfiak inkább adni, a nők kapni szeretik. Aki próbált már enyhe illatú rózsavizet nyári arcfrissítő permetként, nemtől függetlenül odavan érte. A rózsaízű török csemege szintén mindkét nem kedvence, és a rózsa gyógynövényként történő felhasználásáról se feledkezzünk meg.
Egy szál rózsát sokféleképpen használhatsz varázslásra. Amikor a csokor kókadozni kezd a vázádban, ne dobd ki! Szárítsd ki a szirmokat, tedd félre a töviseket. Hasznos lehet még.

rózsavíz üvegben rózsákkal

Fotó: Pixabay

Rózsaszirommal töltött szerelmi varázs

Keress egy darab textilt, lehetőleg a piros, rózsaszín, pink valamely árnyalatában, akár virágmintásat is. Vágj ki belőle duplán egy egyszerű emberalakot, használhatsz mézeskalács-szaggatót is mintának. Majd piros cérnával, kézzel öltögesd össze, hagyj rajta rést, és töltsd meg. A rózsaszirom közé keverhetsz levendulát, és rózsakvarc kristályt is tehetsz bele. Olvasd rá a kérésedet a szerelemmel kapcsolatban, és tedd a párnád alá kilenc éjen át. Ezután várd a hatást, mert a kis bábu dolgozni kezd.

Aphrodité fürdője

Akár van kedvesed, akár egyedülállóként élsz, ez a fürdő működni fog. A rituáléval a benned lakó istennőnek tisztelegsz, ami után ellenállhatatlanul vonzóvá válsz. Az előtted álló titokzatos idegen, vagy a párod számára. A vízbe cseppents rózsaolajat, szórj bele vörös rózsaszirmokat. Gyújts meg két piros gyertyát a kád szélén. Feküdj a vízben, és érezd a külső-belső szépségedet, a női energiádat. Érezd az erőt, ami átjár, engedj el minden negatív energiát, ami önmagaddal, a külsőddel, a vonzerőddel kapcsolatos.

Mágia a rossz szokások elűzésére

Ehhez a mágiához a tövisekre lesz szükséged. Amik kiválóan alkalmasak védelmi varázslásra, és a negatív energiák elűzésére is. Ha valami rossz szokástól szabadulnál, mondjuk a cigiről akarsz leszokni vagy a túl sok szénhidrátról, a tövisek segítenek. A varázslathoz írd le egy papírra, hogy miért és mivel akarsz felhagyni. Egy kis papírdobozba gyűjts össze néhány rózsatövist, valami tárgyat, ami a szokást szimbolizálja, és tedd bele a papírt. Szórj a tetejére egy marék földet, ami temetőből származik. Majd vidd el jó messzire a dobozt az otthonodtól és ásd el. Majd sétálj el a tett helyszínéről és vissza se nézz.

(via moodymoons)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top