Horoszkóp

4 kristály, ami meghozza és felkorbácsolja a szerelmet

Akár egyedülálló vagy, akár a kapcsolatodat fűtenéd föl, vagy ha a házasságodba vinnél extra szikrát, ez a négy kő segítségedre lehet. Hordd magadon vagy magaddal őket, és tárd ki a szíved!

Ha szingliként keresed az igaz szerelmet, ha egy ideje párkapcsolatban élsz, de szükségét érzed valami plusznak, ha házasságod egy kis felvillanyozásra szorul – készítsd a zsebed, a csuklód vagy a hálószobád sarkát! A kristályok elhelyezése ezeken a helyeken majdnem olyan hatásos, mint pár új, csábító szerelmi pozíció… – persze ez nem igaz! Semmi nem veheti át a helyedet szerelmed felcsigázásában, de a kristályok energiája segítségedre lesz. 

A kristályok ugyanis energiát tárolnak, és az adott ásványok – drágakövek, féldrágakövek vagy akár ásványi sók – rezgései mind más dologra hatnak. Gyógyítanak, segítik a testsúly normalizálását, bevonzzák a szerelmet és a vágyat. Ha nem hiszel a kristályok erejében, gondolj arra, amit minden önsegítő könyv szajkóz: hozd be a jó rezgéseket az életedbe! A kristály pedig egy látható eszköz a mindennapjaidban, ami arra ösztönöz, hogy megtedd a következő lépést a kívánt változás felé.

rózsakvarc

Rózsakvarc (Fotó: Unsplash)

Rózsakvarc – a feltétel nélküli szerelem köve

Már időszámításunk előtt is használták szerelmi varázslásra. Női energiát hordoz, könyörületességet, lelki békét. Nevezik a „szív kövének” is. Gyengéd energiája akkor segít, ha a feltétel nélküli szeretet és szerelem hiányzik az életed bármely területén. Jól jön, ha arra van szükséged, hogy magadat szeresd jobban, vagy ha egy családtaggal kell rendbe hozni a megromlott kapcsolatot. És természetesen, amikor a lelki társadat és a szerelmet keresed. Nyaklánc formájában, a mellkasod tájékán hordva aktiválja a szívcsakrát. Segít az érzéseid kisugárzásában, és magadhoz vonzani azt a szeretet, amire éppen szükséged van.

aventurin

Zöld aventurin (Fotó: Pixabay)

Zöld aventurin – ha felturbóznád a románcot

A zöld aventurin segítségedre lesz, hogy a dolgok jóra forduljanak. A legtöbben a rózsaszín és a vörös hallatán asszociálnak a szerelemre, viszont a zöld a szívcsakra színe. A siker és bőség köve, márpedig ez a kettő igen jól jön a hálószobában is. Az érett szerelmek jobbá tételében segédkezik, és abban, hogy a szenvedély ismét, vagy még jobban részese legyen két ember kapcsolatának. Az ásvány neve az olasz „a ventura” azaz véletlenül kifejezésből származik. Ha szerelmetek valami folytán új szárnyra kap, akkor az nem véletlen, hanem a zöld aventurin katalizátor hatásának köszönhető.

pinktopáz

Pink topáz (Fotó: Pixabay)

Pink topáz – találd meg a lelki társad

Ha társkereső fázisban vagy, és nem elégszel meg holmi szórakoztató románccal, itt az ideje beruházni egy topáz ékszerbe. A topáz a kifinomultság és a minőség megtestesítője, azoké a jellemzőké, amire a következő randevú alkalmával szükséged van. A topáz kő kapcsolódik a holdhoz is, a színét és az erejét módosítják a hold fázisai. A különböző színű topázok ereje is eltérő, akárcsak a telihold és fogyó hold hatása. Az igazi szerelem megtalálásában a lilás-rózsaszín fényű kő segíti. Ha készen állsz felhagyni azokkal a kapcsolatokkal, ahol csak próbálgatod magadat, és közben próbára teszed a másik szívét, keress egy ilyen kristályt, és menj a legmélyebb érzéseid után.

rubin

Rubin (Fotó: Unsplash)

Rubin – jöjjön a forró románc

A nemes rubin maga a luxus, de szerencsére egy apró darabja, ezüstbe foglalva már sokak számára elérhető. Míg az előző három kő a szívcsakrával áll kapcsolatban, a rubin a gyökércsakra köve. Ez a csakra a gerinc kiindulásánál helyezkedik el, és működése határozza meg a vágy, az érzéki örömök és szexuális energia erősségét és áramlását a testedben. Egy pici rubin beindíthatja a mechanizmust, ami a lényedet olyan sugárzóvá és felszabadulttá teszi, hogy életed legizgalmasabb egyéjszakás kalandjában találod magad. És ami csodálatossá teszi: egy sokéjszakás vad kaland veszi vele kezdetét. Sőt, a végén ismét ott ragyoghat a rubin, mint számos kultúra házassági szimbóluma.

(via elitedaily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top