nlc.hu
Horoszkóp

Söpörj ki mindent, ami hátráltat

Szabadulj meg a felesleges terhektől a csillagjegyed szerint

Az egyszerűsítést számos keleti filozófiából ismerheted. Minél kevesebb tárgyi-, lelki- és virtuális szemét vesz körül, annál könnyebb lesz rendet tartani az életedben.

Egy halom felesleges holmihoz csak érzelmileg kötődsz, és már nincs funkciója az életedben. A tavaszi nagytakarítás szuper alkalom, hogy átnézd a tárgyaidat. Ha még nem gondoltál rá, ugyanezt a lomtalanítást elkezdheted a digitális tárhelyeken, és persze lelkiek terén is. Fantasztikus élmény!

rendes iróasztal

Fotó: Pixabay

Nyilas (november 22. – december 21.)

A nagytakarítást te szó szerint veszed. Akkor szabad a lelked, ha az otthonodat is átjárja a tisztaság. Kezdd el leragasztott dobozokkal, amikben évek óta nem látott lom lapul. Ami használható, ajándékozd el, a szemét menjen a kukába. Érezni fogod, ahogy megkönnyebbülsz. Majd jöhet a takarítás. Az üde és átlátható térben könnyű lesz relaxálnod is! Ünnepeld magad illatos fürdővel, tisztító arcpakolással.

Bak (december 22. – január 19.)

A megújulás évszaka ideális számodra rendszerezni dolgokat. Nem is gondolnád, de nagy megkönnyebbülés a virtuális terek kipucolása is. Törölj le a technikai eszközökről mindent, ami felesleges. Fotók, régi doksik, üzenetek – találsz egy halom dolgot, amitől ideje megszabadulni. Nézd át a közösségi oldalakat is. Kövesd ki, ami már nem lényeges, és csak azokra figyelj, akik valóban adnak neked.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A pénz nyomasztó dolog. Akármennyi van, figyelni kell rá, és ki nem állhatod, hogy foglalkoznod kell vele. Most szánj rá időt, és rendezd a pénzügyi dolgaidat. Nézd át a bankszámládat, szembesítsd magad: mire megy el a pénz? Készíts költségvetést, állítsd be automatikus befizetéseket, és meghatározott összeget tegyél félre egy alszámlára. Ha látod, hogy máshogy is lehet, jöhetnek a nyugodtabb éjszakák.

Halak (február 19. – március 20.)

A bizonytalanságtól kell megszabadulnod idén tavasszal. Nehezebb feladat, mint kidobni a csorba bögrét, vagy törölni ezer képet a laptopról. De ahhoz, hogy csodálatos lényed teljes pompájában ragyogjon, és úgy tudj adni magadból, ahogy szeretnél, meg kell tenned! A tavasz a születésnapod időszaka, és ez az évforduló is segíthet, hogy elgondolkozz, hogyan lehetsz magabiztosabb önmagad. Hidd el, ha nem lesz több nehezék, szárnyalni fogsz.

(via bustle)

Ez is érdekelhet szépülés maszk nő Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top