nlc.hu
Horoszkóp

Jó indok a tavasz, hogy lelki terheidtől szabadulj

Lelki nagytakarítás 4 csillagjegynek

A tavasz a nagytakarítás ideje, de ne csak a környezetedre koncentrálj. Hiába lesz rend és tisztaság kívül, a belsővel is foglalkoznod kell.

Minden alkalmat meg kell ragadnod, hogy leadj a terhekből. Egyszerűsítsd a környezeted, lomtalaníts. A lelki lerakódások, elásott problémák minden szinten hátráltatnak, a tavasz csupán egy jó indok, de használd ki: lépj tovább!

szépülés maszk nő

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Van néhány régi titkod, amin jó ideje rágódsz. Ideje elengedni vagy valóban feldolgozni ezeket az emlékeket! Igazából már elkezdted ezt a munkát, már csak be kell fejezned. Használd az ébredő természet erejét, hogy jobb önmagad lehess. Óriási megkönnyebbülés lesz túllépni ezeken a terheken, a környezeted is érzékelni fogja a változást.

Bika (április 20. – május 20.)

Mások túlzott elvárásait kéne kisöpörni az életedből, erre lesz alkalmas az idei tavasz. Nem tarthatod irányítás alatt, hogy mit gondolnak rólad, de nem is élhetsz aszerint, amit ők szeretnének látni belőled. Tedd a dolgod a legjobb tudásod szerint, és fogadd el, hogy nem tehetsz mindenkinek kedvére. Hidd el, nem okozol csalódást, sőt, akik igazán kötődnek hozzád, így tisztelnek majd igazán.

Ikrek (május 21. – június 21.)

A karriered helyezett rád súlyos nyomást. Ideje hátrébb lépni egyet, és megpihenni, mielőtt kiüt a tavaszi fáradtság. Jusson eszedbe, hogy azért dolgozol, hogy megélj. Nem pedig azért élsz, hogy dolgozhass. Eddig is a legjobb formádat hoztad, egy kis szünet nem ront a megítéléseden. Lomtalaníts a munkaállomásodon és a gardróbodban, segíti a lelki folyamatokat.

Rák (június 22. – július 22.)

Porold le a túracipődet! Ideje kilépni a komfortzónából, szó szerint. Húztál egy falat magad körül, ami téged is zavar. Pláne, hogy itt a jó idő és hív a természet. Ha kimozdulsz, ráadásul nem egyedül teszed, testileg és lelkileg is kibújsz a csigaházadból. Keress új élményeket és ingereket, különben magadba süppedsz, és a végén csak segítséggel mászhatsz ki belőle.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top