nlc.hu
Horoszkóp

Tökéletes ellezulás 3 csillagjegynek

Tökéletes ellazulás 3 csillagjegy számára

Rengeteg inger ér minket mindennap, a tavalyi év pedig egyáltalán nem volt stresszfaktor híján. Ha a csillagjegyedből indulsz ki, megtalálod a tökéletes módját a kikapcsolódásnak.

Kiszámíthatatlan világban élünk, de a testi és lelki egészség megőrzéséhez – vagy éppen a megtalálásához – neked is szükséged van egy kis nyugalomra. Nincsenek mindenkire egyformán ható stresszoldó csodamódszerek, és az is előfordulhat, hogy valami működik egy ideig, aztán egész mást kíván a szervezeted. 

hóban fekvő nő feketében

Fotó: Unsplash

Kos: engedd el a lelked egy spirituális rituáléval

Megnyugtató lesz számodra az életedbe bevezetni egy olyan szokást, ami biztos pontja lesz a mindennapjaidnak. Ha csak hetente egyszer vagy néhányszor vágsz bele, nem csökken a hatás. Beépül a bioritmusodba, és várni fogod a napot. Az univerzum energiái most előnyödre vannak, használd ki. Megtalálod a biztonságot, önmagad középpontját. Ez az, ami szükséges számodra a teljes megnyugváshoz. Égess gyertyát a kívánságaiddal, vagy tisztítsd a teret meditatív állapotban. Keresd meg azt a módszert, amiben a legjobban érzed magad, és tedd rendszeressé. Minőségi változás áll be a hangulatodban, és a környezeted is dicsérő szavakkal illet majd.

Bika: a kristályok energiája legyen veled

Föld jegyként szoros kapcsolatban állsz a természettel. A legnagyobb hatással egy olyan relaxáció lesz rád, ami összeköt a természet gyógyító erejével. Azon belül is a föld adta csodák, az ásványok rezgéseivel dolgozz. Hetente egyszer szánj magadra egy órát, amikor a stresszoldó kristályokkal dolgozol. Használhatsz mellé illóolajokat, de közben hallgathatsz vezetett meditációt és mantrákat. Ha a vágyott nyugalmi szint tartós az életedben, tarts önvizsgálatot, és amire épp szükséged van, keress rá megfelelő hatású köveket.

Ikrek: a légzésed a nyugalom kulcsa

Lélegezni bárki tud, de sajnos a legtöbben nem használjuk tudatosan a légzést, ami pedig rengeteg előnnyel jár. Impulzív személyiség vagy, néha igencsak elsodornak az érzelmek. Ilyenkor jobb megállni, lenyugtatni magad, és csak utána megszólalni. Ha megtanulod helyesen használni a légzésedet, nem csupán a kellemetlen helyzeteket előzöd meg. Rövid távon a stresszmentesség jelent változást, hosszú távon pedig teljesen más lesz a testtudatod is. A hasi légzés legyen az első lépcsőfok, majd haladj az egyre bonyolultabb technikák felé. Így lesz egyre egyszerűbb kezelni az életed problémáit, és a mindennapi nehézségeket. Amilyen a légzésed, olyan lesz az elméd is.

(via bustle)

Ezt olvastad már?

Lélegezz jógi módjára!

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top