nlc.hu
Horoszkóp

Védőangyalod mindig támogat

Így üzennek számokkal a védőangyalok

Az angyalok körülöttünk vannak, és gondoskodó sugallataikkal segítik a te életed is. Ismerd fel, amikor üzennek neked.

Figyelemmel kísérheted az angyalok üzeneteit a Heti angyalhoroszkópban is, de ha ennél bensőségesebb kapcsolatra vágysz, az is lehetséges. Az angyalokkal felveheted a kapcsolatot, ha kéred őket, de ha elkezdesz figyelni a jelekre, előbb-utóbb rájössz: személyesen neked milyen üzenetet küldenek. 

angyal szobor

Fotó: Unsplash

Számok üzenete

Figyeld a magad körül felbukkanó számokat! Ha feltűnik, hogy bizonyos számok gyakrabban jelennek meg (akár leírva, akár kimondva: ismerősöktől, vagy rádióban, tévében), akkor azzal dolgod van. Tartsd magadnál leírva az angyali számok jelentését, és használd a döntéseid során.

1-es szám üzenete

A kezdet ereje, ami azt súgja: kezdj valami újba, vagy kezdj valamit újra, amit félbehagytál. Lehet ez ismétlődő szám, például 11:11 az órán, éppen, amikor odapillantasz. Tedd félre a félelmeidet, és koncentrálj a jóra.

2-es szám üzenete

Kéréseid hallják az angyalok. Bízz bennük, bízz magadban, hamarosan érkezik az energia, amire vársz.

3-as szám üzenete

Figyelj jobban a belső hangodra, hallgass az intuícióidra. Ha megtanulod kezelni a megérzéseidet, pontos tanácsadód lesz.

4-es szám üzenete

Mindig emlékezz rá, az angyalok ereje körülvesz. Ne hagyd el a hitet, főként saját magadban.

5-ös szám üzenete

Ne félj a változástól! Akár lassú és kisebb dolog közeledik, akár hatalmas változás, a fejlődésedet szolgálja.

6-os szám üzenete

Meg kell találnod az egyensúlyt az életedben. Keresd meg, mi fontos számodra, és élj aszerint. Bíráld felül az anyagiakhoz és a spiritualitáshoz való viszonyodat, keresd a harmóniát.

7-es szám üzenete

Jó úton jársz! Ezzel a számmal megerősítenek az angyalok. Helyes úton jársz, jó döntést hoztál.

8-as szám üzenete

A nyolcas szám az anyagi jólétről üzen. Nem biztos, hogy dúsgazdagság érkezik, de megnyugodhatsz, munkád gyümölcseként rendben lesznek a pénzügyeid.

9-es szám üzenete

Mélyebb felismerés előtt állsz, önmagaddal kapcsolatban. Megtudod az életcélodat, tisztábban látod önmagadat. Új képességeket fedezhetsz fel, és érezni fogod a fejlődést.

(via angelsteach)

Ez is érdekelhet angyalok arkangyalok Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top