nlc.hu
Horoszkóp

Ez az arkangyal hozza meg a jövőbelidet

Összetört szíveden segítenek az angyalok

Nyugodtan beszélj hozzájuk, egyszerűen, ahogy egy baráthoz beszélnél. Az angyalok értékelik az ékes szavakat, de ugyanúgy segítenek bárkinek, aki szólítja őket.

Sokan nem tudják, hogyan szólítsák meg az angyalokat. Nincs benne semmi furfang, misztikum. Amikor úgy érzed, eljött az idő, helyezkedj el kényelmesen, gyújts egy gyertyát. Az aranyszínű gyertya az égi erőkkel való kapcsolódás szimbóluma, teremtő ereje segít megvalósítani az elhatározásokat. Fogalmazd meg magadban a kéréseidet, és szólítsd az angyalt, akit segítségül hívsz. Majd tárd ki neki a szíved!
Uriel, Jeremiel és Jophiel arkangyalokról már elmondtuk, miben segítenek, most újabb három következik.

angyalok arkangyalok

Fotó: Unsplash

Azrael, segítő a gyászban

Átsegíti az embereket a nagy érzelmi veszteségeken, támogatja a gyász folyamatát. Ha őt hívod, megnyugtat és utat mutat, hogyan vészeld át legkönnyebben a nehéz helyzetet. Ha érzelmileg sérültél a kapcsolatban, Azrael begyógyítja a sebeidet, hogy megújult erővel léphess tovább.

Raguel, a megbocsátás angyala

Amikor egy kapcsolat fájdalmaiból kilábaltál, eljön a megbocsátás ideje is. Ez nagyon fontos lépés, ha nem tudsz megbocsátani az exednek, nem fogod elengedni a haragot. Raguel elsimítja az erőteljes érzéseidet, támogat a harag elengedésében és az előző kapcsolatodra fátylat borítani. Egy idő után elfelejtesz minden rosszat. De nem mindegy, hogy csak elásod magadban és ott dolgozik majd, vagy ténylegesen feldolgozod és tovább lépsz.

Sandalphon, a jövőbeli boldogság hírnöke

Meggyászoltad, feldolgoztad a sérelmeidet és megbocsátottál egykori szerelmednek. Boldog vagy és kiegyensúlyozott egyedül. De a lelked mélyén tudod, hogy az élet szépségein jó volna valakivel osztozni. Ilyenkor hívd Sandalphont, aki az égiek felé közvetíti szíved vágyait. Csodálatos képességével támogatja a sorsodat, azt az embert fogja az utadba sodorni, akiben megtalálod a szerelmet, bizalmat, barátságot. Azaz a tökéletes párt.

(via soulandspirit)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top