nlc.hu
Horoszkóp
5 jel, hogy az angyalok téged szólítanak

Fogadd bátran az angyalok üzenetét!

Bármilyen úton indulsz a spirituális fejlődés felé, a jeleket meg kell tanulnod értelmezni. Ha ezeket tapasztalod, az angyalok próbálnak kapcsolódni hozzád.

A lelki fejlődés nem arról szól, hogy mindenben keresed a jeleket, és csupán azok alapján próbálsz lavírozni az életben. Az univerzum energiái, az angyalok, az életedben felbukkanó és eltűnő bölcs emberek, mind-mind útmutatást adhatnak, amikor válaszutak előtt állsz, vagy megoldhatatlannak érzed az életedet. Nincsenek kész kérdések és kész válaszok! Neked kell kérdezni, és értelmezni az érkező üzenetet, és hinni benne: minden úgy történik, ahogy neked a legjobb.

szitakötő

A szitakötő is lehet angyali hírnök / Fotó: Unsplash

1. Angyali számsorok

Sokkal gyakrabban jelennek meg számok az életünkben, mint amennyit felfogunk. Ha észreveszed, hogy ugyanazok a számok bukkannak fel körülötted, ellenőrizd le, hogy mit jelentenek.

2. Simogató fények

Kellemes, furcsa fényeket fedezel fel. Hol az égen, hol magad körül, néha apró fénypöttyök cikáznak. Az angyali jelenlétet érzékeled, akkor jelennek meg, amikor feladnád valamiben a reményt.

3. Különleges lények

Két gyönyörű, légies rovar, a pillangó és a szitakötő is égi jelekre utal. Ők a veszteségek hírvivői, akkor találkozol velük, ha nemrég veszítetted el egy szerettedet. Az angyalokon keresztül üzennek, hogy ráleltek a békére.

4. Édes dallamok

Nem megy ki a fejedből egy dallam, vagy folyton követ egy szám. Hallgass bele a szövegébe, lehet, hogy ott lesz az üzenet! Ha nem találsz kapcsolatot, lehet, hogy csak annyi az üzenet: pihenj, táncolj, érezd jól magad!

5. Neveden szólítanak

Egyre többször hallod úgy, hogy a neveden szólítanak, de nem találsz senki ismerőst magad körül. A neved betűi feltűnnek váratlan helyeken. Valaki szólít, de az angyalok azok! Ne ijedj meg, minden rendben veled. Fogalmazd meg a kérésedet, rögtönözz egy fohászt: ők ott vannak, és várják, hogy segíthessenek.

(via soulandspirit)

Ez is érdekelhet angyal szobor Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top