nlc.hu
Horoszkóp

5 ásvány segít elengedni a negatív érzelmeket

Ezekkel a kristályokkal könnyebb lesz az elengedés

Az elengedés sok nehéz helyzetben kulcsszó. Ha elveszítjük egy szerettünket, vagy rosszul sikerül egy várva várt helyzet, meg kell tanulnunk továbblépni.

Az elengedés nem egyenlő a felejtéssel. Amikor továbblépsz, feldolgozod a veszteséged. Megmarad benned az emlék, a pozitív érzések és a kellemetlen dolgok is helyükre kerülnek. Tanulsz belőle, több leszel általa. De ha nem vagy képes elengedni, és elraktározod, az valamilyen formában akadályozni fogja a fejlődésedet.

ásványok és tarot

Fotó: Unsplash

1. Akvamarin

A bátorság köve, tökéletes segítség, hogy tovább lépj egy helyzetből. Nyugtató hatással van rád: felszínre hozza az érzelmeket, és egy kiadós sírás után teljesen lecsillapít. A tisztánlátást erősíti, és segít  a megfelelő kommunikációban.

2. Füstös kvarc

Ez a kristály segít abbahagynod a tépelődést, amikor azon kapod magad, hogy sokkal többet foglalkozol a múlttal, mint a jelennel. Segít megtalálni magadban a középpontot, és távol tartja a negatív energiákat, gondolatokat.

3. Aragonit

Általa erős és rugalmas leszel lelkileg, ami éppen a nehéz helyzetekben segít: nem jelent akkora törést egy elutasítás, egy változás. Megerősíti a hitet önmagadban, és támogat a harag, az érzelmi stressz elengedésében.

4. Holdkő

Finom női energiája segíti a lelki harmóniát, így azokra a dolgokra tudsz koncentrálni, amik igazán jók neked, és segítenek kilábalni az adott helyzetből. Fejleszti az intuíciót, felerősíti a belső hangot, egyértelműsíti, hogy itt a továbblépés ideje.

5. Rózsakvarc

A szeretet köve, nagy szerepe van az elengedésben, a meggyötört szív gyógyításában. Használatával felismerheted, hogy mit veszítesz az elengedéssel, és mit nyerhetsz általa. Ez egy kétoldalú folyamat, egyik nincs a másik nélkül. A rózsakvarc gyengéden segít, hogy a boldogság felé indulhass.

(via crystalhealing)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top