nlc.hu
Horoszkóp
Mérgező párkapcsolat

5 jel, hogy el kell engedned ezt a párkapcsolatot

Érezted már valaha, hogy egy kapcsolat során válaszúthoz értél? Ha motoszkál benned az érzés, ezekre a jelekre figyelj.

A párkapcsolat során mindkét fél változik, fejlődik. Szerencsés esetben mindketten fejlődtök, még szerencsésebb esetben ez megerősíti a kapcsolatot. Sajnos az is előfordulhat, hogy te keresed a spirituális utadat, közben önmagadat, a partnered pedig nem hajlandó részt venni ebben veled. Döntés előtt állsz, amihez jól jöhet ez az öt jel, útmutatóként.
Ha pedig elválnak útjaitok, mindig vannak módszerek, amik megkönnyítik a feldolgozást.

nő az expasi fényképeivel

Fotó: Unsplash

1. Sokkal többet sírsz, mint amennyit nevetsz

Egy romantikus kapcsolatnak nem szabadna megkeseríteni az életedet. Ellenkezőleg, szárnyalnod kéne boldogan. A szerelemért, párkapcsolatért meg kell dolgozni, és a viták, veszekedések önmagukban nem jelentenek rosszat, ha fejlődéshez vezetnek. De nézz őszintén magadba és mérlegelj. Ha több a rossz, az összecsapás, a fájdalom – az sajnos nem jó előjel.

2. Vágysz a változásra, de nem érkezik

Reménykedsz benne, hogy minden jóra fordul. Szeretnéd, ha úgy kezelne, ahogy a kapcsolat kezdetén. Ha önfeledtek lennétek és végre létrejönne a kompromisszum, ami helyrehozza a viszonyt. Vannak szebb pillanatok, amik mindig elillannak. Szembe kell nézned vele, ha nem tudsz változtatni, mert a személyisége ilyen. És el kell fogadni, hogy nem ő az igazi.

3. Csak te próbálkozol

Mindkettőtöknek dolgozni kéne rajta, hogy helyre jöjjön a kapcsolat. Ő is belátja ezt, majd nem történik semmi. Te szenvedsz, ő pedig rád hagyja, hogy megoldd kettőtök helyett. Be kell látnod, hogy ez nem lehetséges. Egyedül nem viheted a hátadon a kapcsolatot.

4. Frusztrált vagy és negatív

Egyre jobban zavarnak a párod dolgai. Amit csinál, ahogy szól, ahogy reagál. Ő pedig attól ideges, hogy téged minden zavar. Próbálod megtörni az ördögi kört, de mindketten rengeteg sérelmet, haragot hordoztok. Egyre keserűbb és pesszimistább leszel, már a bőrödben sem érzed jól magad. Az érzelmi állapotod az egészséged kárára is mehet, ne kockáztass és gondolj a párodra is. Könnyebb lenne mindkettőtöknek kilépni a kártékony légkörből.

5. Nem látod a közös jövőt

A legfontosabb: képzeld el magad idősen. Mit látsz, ott van-e ő veled? Ne gondolj arra, hogy elvesztegetett idő, amit vele töltöttél, ha szakítanál. Ne engedd, hogy a szép emlékek félrevezessenek. Engedd el az erős érzelmeidet iránta. Ha mindez megvan, így látod-e magad mellett őt, amíg a halál el nem választ?
Ha a válaszod nem, ez egy villogó, sürgető jel, hogy itt az ideje elengedned ezt a kapcsolatot, mielőtt még jobban árt neked. Ne pazarold az időt és ne őrlődj többet. Lépj tovább!

(via herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top