nlc.hu
Horoszkóp

Figyelj magadra, üzeni a 666

666 – angyali szám, ami egyáltalán nem hoz rosszat

A három hatos számjegy sokakban kelt rossz érzést, pedig valójában egy angyali üzenet. Ha sokszor felbukkan az életedben, ne pánikolj!

A gonosz számának is tartják, amit főként Néró császárnak köszönhető, akit kegyetlen keresztényüldözőként a 666-os számmal jelöltek az alakuló vallás rettegő hívei.
A számtól való félelem még számos legendával van összefüggésben, de egyáltalán nem kell megijedni, ha egyre többször bukkan fel a környezetedben. Az angyalok üzennek vele, figyelj rá: melyik üzenet szólít meg éppen?

angyal

Fotó: Unsplash

1. Figyelmeztetés

Az őrangyalod arra próbál figyelmeztetni, hogy ideje egy kicsit magadba nézni. Jó irányba tart-e az életed, tudod-e, hogy mire vágysz igazán?

2. Harmónia

Ha túl sokat vállalsz, nem adsz magadnak lehetőséget pihenésre, kényeztetésre, akkor is jeleznek az angyalok. Mielőtt az egyensúly hiánya megbetegít, tegyél ellene.

3. Motiváció

A hatos szám arra ösztönöz, hogy keress új kihívásokat, célokat és távlatokat az életedben. Ne félj, a benned rejlő félelem lehet a sikereid legnagyobb ellensége.

4. Elengedés

Zavaró gondolatok, érzések gyötörnek? Mérgező személy van a környezetedben? Ideje elengedni mindent, ami hátráltat. Nem könnyű, de az első siker szárnyakat ad.

5. Intuíció

Nem hallgatsz a belső hangodra, pedig sokszor segít. Ha valamivel szemben rossz érzésed van, ne vágj bele. Figyelj magadra, meglátod, egyszerűbbé válik az életed. A belső hang legyen a legjobb barátod, aki sosem hagy magadra.

6. Spiritualitás

Eljött az ideje a spirituális ébredésednek. Vizsgáld meg az életed, mire vágysz, merre tartasz? Keresd meg, mi fontos neked az életben, és engedj el minden mást. Szeresd magad, és add át a szeretetet.

(via herway)

Ez is érdekelhet angyal Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top