nlc.hu
Horoszkóp

Miben segíthetnek az angyalok?

Fontos döntés előtt is segítenek az angyalok

Ha még nem kapcsolódtál a körülöttünk lévő angyalokhoz, nem árt, ha tudod: nagyon sok mindenben kérheted a segítségüket.

Lehet, hogy voltak már furcsa érzéseid, vagy kaptál jeleket, amik angyalok jelenlétére utaltak. Ha megtanulod ezeket felismerni, már csak egy lépés választ el, hogy kapcsolódj hozzájuk, és kérd a segítségüket. Miben tudnak segíteni? Szinte bármiben, mivel az élet minden területére jut legalább egy védőangyal, és van sajátod is!

angyal az ablakban

Fotó: Unsplash

1. Ha félsz

Ismeretlen eredetű szorongásban van részed, vagy tudod, hogy mitől félsz? Ebben például Mihály arkangyal segíthet. Nem csupán az érzés megszűnésében segít, de a kiváltó okot is eltünteti.

2. Betegségben

Testi-lelki gyógyulásban Rafael lehet az egyik a segítőd. Akár magadnak kéred a segítséged, akár valakinek, akit szeretsz, az angyalok segítsége nem marad el.

3. Gyermek születik

Amikor világra jön egy kisgyermek, a legjobbakat kívánjuk neki. Főleg, ha a szülei régóta várták, és nehezen fogant, vagy érkezett meg. Ha gyermeked születik, vagy valaki hozzád közelállónak, Zuriel angyalt kérheted, hogy óvja őt.

4. Ha önbizalom kell

Már az előrelépés, ha felismered, szükséged van némi bátorságra, erőre. Az önbizalmad növelésében, vagy ha nehéz helyzet előtt állsz, Ariel arkangyal segít. Tanulj meg kérni és segítséget elfogadni, ez már az önbizalom fejlődésének a jele!

5. Szerelmi bánatban

A fájó szíved gyógyítója veled együtt Uriel arkangyal lehet, aki a szerelmi bánatban szenvedők lelkét tudja leginkább ápolni. De ilyenkor több angyal is segíthet, mindet megkérheted, fogjanak össze mielőbbi talpra állásodért.

6. Döntések előtt

Gábriel arkangyal a tisztánlátásban nagyszerű segítség. Ha nagy döntés előtt vagy, vagy több út áll előtted, és nem tudsz választani, hallgass az ösztöneidre. Az angyalok arra terelnek, ami a legjobb választás lesz adott élethelyzetben.

(via angelsteach)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top