nlc.hu
Horoszkóp

A lelki társad létezik, csak kérned kell, hogy megjelenjen

Találd meg a lelki társad az angyalok segítségével!

Tudod, érzed, hogy van valahol egy párod a világban. Lehet, hogy a közeledben, de az is lehet, hogy földrészek választanak el. Mégis van rá mód, hogy egymásra találjatok!

A lelki társaddal mély kötődés fűz össze, ami már életekkel ezelőtt is létezett köztetek. Amikor összetalálkoztok, számos jele van, hogy megtaláltad őt. De hogyan kerülhettek egymás közelébe, mi sodor egymás felé titeket? A szerencse, vagy a sors közrejátszik, de te is kézbe veheted a dolgokat. Kérd az angyalok segítségét!

angyal szobor

Fotó: Pixabay

Őrangyalok és lélekszerződés

Azért vannak közöttünk, hogy segítsék az utadat születésedtől az életed alkonyáig. Mindent tudnak rólad, és pontosan tudják, ki a te lelki társad, és merre található. Ismerik a lélekszerződésedet, ami a születésed előtt keletkezett, és arról szól, hogy milyen leckéket kell megtanulnod ebben az életben.
Szívesen segítenek megtalálni a párodat, de csak akkor, ha megkéred őket rá.

Így kérj az őrangyalodtól

  1. Írj listát, milyen tulajdonságokat, minőségeket keresel a másikban. Ez önmagad feltérképezéséről is szól, tisztábban látod a saját fontossági sorrendedet, saját lelkedet.
  2. Hívd az angyalokat, keress egy csendes helyet, ülj le kényelmesen, mintha meditálnál. Végy három mély lélegzetet. Képzeld el, ahogy a fehér, segítő angyali fény körülvesz.
  3. Olvasd fel a listádat hangosan, közben érezd az áradó szeretetet, leendő kedvesed és az angyalok felé.
  4. Adj hálát az angyaloknak, köszönd meg a segítségüket.

Szólítsd őket

Számos angyal segíti az életünket a szerelem terén. Egyesek a szerelem bevonzásában, mások a kapcsolat működésében járnak közre, de vannak, akik a szakítás fájdalmát csökkentik.
Őket név szerint is hívhatod:

  • Mihály arkangyal – útmutatást, védelmet ad, a párkapcsolat harmóniájában segít
  • Jophiel arkangyal – belső harmóniát hoz, megszépíti a lelked, ragyogóvá teszi a küllemed
  • Sámuel arkangyal – támogat, hogy megtaláld a kedvesed
  • Rafael arkangyal – begyógyítja a szíved sebeit, megtanít bízni a következő szerelemben   
  • Raguel arkangyal – békét hoz a kapcsolatba, segíti a megfelelő kommunikációt.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top