nlc.hu
Horoszkóp

Öt arkangyal, akik segítenek a szerelemben

Ha szerelemre vágysz, ezt az öt arkangyalt hívd

Ha végképp nem tudod, hogyan fogod megtalálni a hozzád illő embert, és eleged van az elszúrt randik sorozatából, szólítsd az angyalokat!

Az arkangyalok a föld és az ég között várják a hívásodat, és minden emberét, akinek segítségre van szüksége. Ők a kapcsolat egy felsőbb hatalom és az emberek közt. Bölcsességet, tudást adnak át, és közben őrködnek a földlakók felett. Minden angyalnak megvan a sajátos szerepe, így a szerelem és szeretet terén sem mindegy, melyikőjüket mikor kell szólítani. 
Ők azok, akik segíteni fognak, ha van valaki, aki nagyon tetszik, de nem érzed magad elég magabiztosnak, hogy kimutasd. Segítenek, hogy a megfelelő ember szegődjön melléd társul, hogy harmonikus legyen a szerelmetek, és megvédik a szívedet a fájdalomtól, csalódástól. 

angyal arkangyal szobrok

Fotó: Unsplash

Hogyan kérd őket?

Egyszerűen szólítsd meg azt az arkangyalt, akitől segítséget vársz. Mondd meg pontosan, mit szeretnél. „Mihály arkangyal, segíts nekem! Adj elég bátorságot, hogy megszólítsam őt, és támogasd, hogy elfogadó legyen.” Ha szoktál imádkozni, imádba is szőheted az angyalod nevét és a hozzá szóló kívánságodat.

1. Mihály, a bátorító

Ne tévesszen meg, hogy harcos arkangyal, aki maga vezette az angyalok seregét a gonosz ellen. Talán nem ő az, aki a szerelem kapcsán eszedbe jut, pedig ő lehet az, aki átvezet a kezdeti nehézségeken. A félelem az első akadály, ami a szerelem és közéd állhat. Félelem az újtól, a nehézségektől, visszautasítástól. Mihály a félelem leküzdésében fog segíteni. Útmutatást ad, erőt és bátorságot. Ha magadra ismersz, és neked is erre van szükséged, ne habozz. Kérd Mihály segítségét, érkezni fog.

2. Raguel, a problémamegoldó

Folyton vitáztok, veszekedtek a szerelmeddel. Raguel segít a félreértések kezelésében, békét és harmóniát hoz a kapcsolatba. Ő a fő csatorna az emberek és angyalok között, nagyszerűen ért a kommunikációhoz. És jártas a romantika terén is, pontosan tudja, hogyan vezessen két szerelmest a megbékéléshez. Csodás képességeivel a haldokló kapcsolatot is feltámasztja, ha az utolsó szikra nem hunyt még ki két ember között. Ha úgy érzed, van még remény, és szeretnéd az utolsó szalmaszálat, akkor Raguel lesz az, aki ebben segíteni tud neked.

3. Rafael, a gyógyító

Szívfájdalom, összetört szív esetén ő fog segíteni. Ha frissek a sebeid vagy ha régi terhet cipelsz, ami a szívedet nyomja. Sokszor a múltbéli sérelmek akadályozzák meg a jelenben való boldogulásodat, és azok állnak az új kapcsolat útjába. Rafael ereje gyengéden hat, napról napra fog gyógyítani, mígnem egyszer csak észreveszed, hogy már csak a jövőre és az új szerelemre koncentrálsz. Ami hamarosan érkezik.

4. Gábriel, a közlékeny

Nem tudod magad kifejezni a párkapcsolatodban, folyton elbeszéltek egymás mellett. Pedig a tiszta kommunikáció a kiegyensúlyozott kapcsolat egyik alappillére. Ebben fog segíteni Gábriel, aki a kommunikáció mestere. Az ő segítségével mindketten ki tudjátok fejezni az érzelmeiteket, vágyaitokat, és megtaláljátok a közös utat, amin még boldogabban léptek tovább.

5. Sámuel, a szeretetadó

A béke arkangyala, aki segít megtalálni a szeretet minden formáját. Vele kapcsolatba léphetsz azokkal az emberekkel, akik adnak neked. Köztük lesz az is, akivel szorosabb kapcsolatra kell lépned, és azok is, akik támogatnak, szeretnek, tisztelnek. Felnyitja a szemed, hogy lásd azokat, akiket jobban kell becsülnöd, tisztelned, mert mindig ott voltak neked. És megtanít arra, ami minden szeretet alapja: szeresd önmagad, hogy minél több szeretet adhass, amit mindig sokszorosan visszaad a mindenség.

(via beliefnet)

Ez is érdekelhet angyal Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top