nlc.hu
Horoszkóp

Két egyforma csillagjegy nem mindig szerencsés pár

Összeillesz a saját csillagjegyeddel egy párkapcsolatban?

Egy hosszú és stabil párkapcsolathoz valóban szükség van arra, hogy a két félnek legyenek közös pontjai az életben. De vajon két egyforma csillagjegy mindig tökéletes pár?

Romantikus álmaidban miként jelenik meg a nagy ő? Tökéletesen hasonlít hozzád, azonos értékrendje van, rengeteg a közös témátok, hasonló a baráti körötök? Ezek közül nagyon sok határozottan számít. De nézd meg, milyen kapcsolat vár rád, ha azonos csillagjegyűvel randizol.

szerelmespár tengerparton

A saját csillagjegy nem biztos, hogy az őrült szerelem záloga / Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Két forrófejű tüzes jegy találkozása. Nincs kompromisszum, megalkuvás: így nehéz hosszú távra tervezni. Versengésetek ösztönző lehet, de egy idő után beleuntok az egyhangú játszmába.

Bika (április 20. – május 20.)

Kiegyensúlyozott kapcsolatra és biztonságra vágytok. Jókat esztek, isztok: de hajlamosak vagytok ellustulni, és nem tenni többet a kapcsolatért. Ekkor sajnos kihunyhat a láng.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Heves és szórakoztató viszony kerekedik a négyzetre emelt párosotokból. Viszont hiányzik a megbízhatóság és stabilitás. Ez inkább egy rövid, de szenvedélyes kaland marad.

Rák (június 22. – július 22.)

Ez a kapcsolat jól működhet! Megértitek egymást, érzelmesek vagytok, szenvedélyesek. Viszont a túlérzékenység sértődésekhez, veszekedésekhez vezet. Ha kiküszöbölitek, jó dolog sülhet ki belőle.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Két dudás egy csárdában! Ha egy első randin eldőlhet minden, akkor ez lesz az. Mindketten túllicitáltok a másikon, egy hatalmas erőfitogtatássá válik a találka. Esélytelen a harmónia.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Tökéletes páros vagytok. Támogatjátok egymást, megértésben léteztek együtt. Bölcsen kitűzitek a közös célokat, és együtt meneteltek a megvalósítás, a fejlődés felé.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mindketten harmóniára vagytok, remek kapcsolat és szerelem bontakozhat ki. Megértitek egymás gondjait, inspiráljátok a másikat. Döntési helyzetben kicsit nehezen boldogultok, de ez nem okozhat gondot igazán.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Nem tudtok megnyílni egymás felé, és ez felemészti a kapcsolatot. Szenvedélyes szeretkezéseiteket egyre több veszélyesen heves veszekedés követi, végül egy cseppet sem bíztok már egymásban.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Pontosan olyan társra van szüksége egy Nyilasnak, mint ő maga. Élitek a kalandos életet, együtt vagytok függetlenek. Az érzelmeiteket kell megtanulni kimutatni, de anélkül is stimmel a kapcsolat.

Bak (december 22. – január 19.)

Nagyon fontos nektek az azonos értékrend, ez már egy jó alap. Becsülitek egymás szorgalmát, biztosítjátok egymásnak a stabil hátteret. Az önfejűségből kell egy kicsit visszavenni, és jól működő kapcsolat lesz ez!

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A legjobb barátodra lelsz a másikban, imádjátok, hogy különcök vagytok. Viszont az érzelmek nem az igaziak együtt, így a szerelem szikrája is kialszik. Maradjatok barátságban, becsüljétek meg abban a formában a kapcsolatot. 

Halak (február 19. – március 20.)

Még a végén éhen haltok, két reménytelen álmodozó. Hasonlóak vagytok, de együtt nem túl élettelik, a ti kombinációtok nem vezet sikeres kapcsolathoz, csupán az álmaitokban.

(via astrologyzone)

Ez is érdekelhet szerelmespár tengerparton nyári szerelmi horoszkóp Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top