nlc.hu
Horoszkóp

Ők az ideális szexpartnerek a levegő jegyűeknek

A legjobb szexpartnerek 3 csillagjegynek

Találd meg a harmóniát az ágyban is, ha Ikrek, Mérleg, vagy Vízöntő vagy! Megtudhatod, melyik csillagjeggyel lesz észbontó a szex.

A levegő elemű csillagjegyek társasági emberek, akik imádnak ismerkedni. A szexben sem állnak meg addig, amíg megtalálják a megfelelő partnert, mert tisztában vannak vele, a jó párkapcsolathoz az ágyban is szükséges az összhang. Ha közéjük tartozol, és még keresed az igazit, most már tudni fogod, kik között találod meg.

szexi nő az ablakban

Fotó: Unsplash

Ikrek (május 21. – június 21.)

Imádsz flörtölni a pároddal is, példásan kommunikálsz, boldog lehet a partnered. Elhalmozod a legkedvesebb bókokkal, izgató történeteket súgsz a fülébe bármikor, és nyíltan elmondod, mit és hogyan szeretnél. Kísérletező és játékos vagy, nem fog unatkozni az ágyban a párod.
Akik a legjobb partnereid lehetnek a szexben: a Kos, a Mérleg, a Nyilas és a Vízöntő.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mindenképp számít, hogy a partnered vonzó és ápolt legyen, de nem a testi adottságai miatt kívánsz meg valakit. Sokkal fontosabb számodra, hogy a másik izgalmas beszélgetőtárs, remekül flörtöl, bókol, és elbűvölő az intellektusa. Az életben és a szexualitásban is a harmóniát keresed.
A szexuális összhang velük lehet a legnagyobb: a Kos, az Ikrek, az Oroszlán és a Nyilas.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Szereted a különc, egyedi és furcsa dolgokat: a szexben is. Ezért esetedben különösen fontos, hogy olyan társad legyen, akivel együtt kalandozhattok. Viszont a testiség mellett fontos az intellektus, olyan partnerre vágysz, akivel egy hullámhosszon vagytok. 
Minden újításban tökéletes partnered lehet: egy másik Vízöntő, az Ikrek vagy a Nyilas.

(via truthinside)

Ez is érdekelhet boldog szerelmespár tengerparton Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top