nlc.hu
Horoszkóp

Az Ikrekkel nem lesz egy unalmas perced sem

Randizz az Ikrekkel, élmény lesz!

Ha randira készülsz az Ikrekkel, egy biztos: nem fogsz unatkozni! Készülj fel egy szókimondó, energikus, csupa meglepetést tartogató randipartnerre.

Biztosan hallottál már arról, hogy az Ikrek csillagjegy szülöttei hajlamosak a végletekre, a kettősség, az ellentétek szövik át személyiségüket. Valóban, ez egy jellegzetessége a május 21. – június 21. között születetteknek.
De hidd el, elsőként a szórakoztató oldalát fogja megmutatni neked.

szerelmespár tengerparton

Fotó: Unsplash

Buli az élet

Engedd el magad, és te is vedd át a stílusát! Ő nem csupán téged akar szórakoztatni, azt szereti, ha a társa is legalább annyira vicces és kalandvágyó. Vedd elő ezt az oldalad, vagy nem lesz következő alkalom.

Kíváncsi, de nem öregszik hamar

Bármilyen közös programot szervezhetsz, mindenben benne lesz. Az állatkerttől kezdve a komolyzenei koncerten át a főzőtanfolyamig. Mindenben megtalálja az élvezetet, és közben rengeteget kérdez. Mesélj magadról, és te is kérdezz. Ő maga is intelligens és remek beszélgetőpartner, egy életen át képes csevegni a kedvesével. 

Őszinte és nyers

Ne vedd magadra, ha számodra személyes terepre téved: azt jelzi, hogy nagyon érdekled őt. Néha túl nyersen fogalmaz, és nem kertel, kritikát mond, őszintén véleményezi a szavaidat, tetteidet. Szokatlannak tűnhet, de gondolj bele, mennyivel jobb, mint játszmázni és találgatni.

Ne félj a társaságtól

Ikrek partnered imád hatalmas társaságban lenni, sztorizni, ismerkedni, és be kell látni: flörtölni is. Elsőre zavaró lehet ez a tény, de az Ikrek ismeri a határokat. Amikor már úgy tűnik, túl régóta cseveg másokkal, felbukkan, és ketteseben marad veled. Ha fontos vagy neki, mindig visszatér, ez egy jó előjel!

Adj teret

Amivel végképp leveheted a lábáról, ha hagyod szabadon létezni. Ne korlátozd, ne féltékenykedj, szórakozz magad is nagyon jól. Akár a randizás ideje alatt, akár párkapcsolatban: mindig szüksége lesz saját időre. Ezt te is élvezd ki, tanuld meg egyedül is jól érezni magad.

A sötét oldal

Ő is képes kételkedni magában, feszültté válni. Néha magányosnak érzi magát, és nehezen jut döntésre. Szívesen mutatja magáról, hogy mindig boldog, időnként megtörik az optimizmusa. Ilyenkor, ha szerető társként mellette állsz, könnyen felülkerekedik a nehéz időszakon.

via

Ez is érdekelhet házasság Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top