nlc.hu
Horoszkóp

Ők az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő lelki társai

Ilyen lelki társra vágynak a levegő jegyek

A nyughatatlan levegő jegyek életében nagyon fontos és biztos pont a társuk, aki mellett lecsillapodnak és kiteljesednek.

Mindannyian keressük magunkat, és sokszor bizonytalanok vagyunk a döntéseinkben, nem találjuk a célt az életünkben. Különösen igaz ez a levegő jegyűekre. Az ő izgágaságuk, határozatlanságuk hátterében az áll, hogy nem találták még meg azt a biztos pontot az életben, ami segíti őket a lehorgonyozni a lét tengerén.

boldog szerelmespár tengerparton

Fotó: Unsplash

Ikrek (május 21. – június 20.)

A hosszú párkapcsolat titka, ha megtalálod hozzád hasonlót. A lelki társad optimista, szórakoztató, jó humorú személy. A lényeg, hogy ez a későbbiekben is így maradjon, legyen izgalom, legyen szikra az évek múlásával is. Fontos, hogy közös baráti kör alakuljon ki, és n helyezze a párod a munkát a magánélet elé.
Ez a társ leginkább a Kosok vagy a Mérlegek közül kerülhet ki.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Harmóniára törekszel, életed nagyon fontos része, hogy megtaláld az ideális társat. Akire vágysz, nagylelkű, kedves, de határozott személy. Közös célokat kell kitűznötök, az ő magabiztossága visz majd előre, míg te a praktikus oldalról tevékenykedsz. Onnan tudod majd, hogy ő az igazi, hogy mindketten pillanatokon belül elkötelezitek magatokat: és jöhet az esküvő!
Szerető párodat az Oroszlánok vagy a Vízöntők között találod meg.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Különleges vagy, de jó humorú és barátságos. Sajátos kisugárzásod sokak számára lehet vonzó, de könnyedén lerázod a próbálkozókat: neked arra van szükséged, akivel valóban egy hullámhosszon vagy. Amikor megtalálod őt, akkor is nehezen mutatod ki az érzelmeidet. Lelki társad intelligens, érdeklődő, akivel meg tudod vitatni az élet nagy dolgait.
A tökéletes társra a Kosok vagy az Ikrek közt bukkanhatsz.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top