nlc.hu
Horoszkóp

Ismerd meg az Oroszlánt a randevú előtt

5 tanács, ha Oroszlánnal készülsz randizni

Az egyik megosztó csillagjegy, akit imádsz vagy menekülsz előle. Egy biztos: nem tudod kikerülni őt, mert mindig a figyelem középpontjában áll.

Rendkívül szórakoztató emberrel van dolgod, de ezt te is tudod, ha megismerkedtél egy Oroszlán csillagjegyűvel. Ha pedig találkára készülsz vele, akkor egyelőre csak a pozitív oldalát ismered: vonzó, kihívó és izgalmas. Persze egyáltalán nem biztos, hogy megismered az egoista, uralkodó arcát is, azért nem árt, ha tudsz róla egyet s mást.

királynői nő

Fotó: Unsplash

1. Büszke és indulatos 

Határozott és önfejű, nem szereti, ha beleszólnak a dolgaiba. Tisztában van vele, hogy ő sem tévedhetetlen és tökéletes, de ezt soha nem fogja belátni. Inkább te se tedd szóvá, mert nagyon felhúzza magát. Azok kritizálhatják csak, akik már nagyon közel állnak hozzá.

2. Legyél hozzá őszinte

Bármennyire is imádja a hízelgést, a bókokat, kitűnő szimata van a túlzásokhoz ás füllentésekhez. Csak olyat mondj neki, amit valóban gondolsz, mindig legyél teljesen őszinte. Ha bizalmatlanná válik, nem biztos, hogy tovább lép veled.

3. Önimádó, azaz dicsérd!

Igen, ez a legnagyobb gyengéje. Ha bármi szép és jó megfordul a fejedben vele kapcsolatban, azonnal mondd ki. Az egyszerű bókokon túl tisztelettel fordulj a teljesítménye felé, és mindig figyelj rá, amikor ő beszél. Ne csak úgy csinálj, mert ha azon kap, hogy elkalandoztál, alaposan megsértődik.

4. Bölcs társra vágyik

Mint minden vérbeli uralkodó, ő is szereti, ha valaki a háttérből segít. Nem véletlenül veszi körül magát okos és intelligens emberekkel, és párként is ilyen személyt szeretne maga mellett tudni. A végső döntést mindig maga hozza meg, de mivel kissé lusta, nem bánja, ha előtte mások gondolkoznak helyette. A buta emberek kifejezetten zavarják őt.

5. Tiszteld a függetlenségét

Nem csupán ő maga szeretne független, önálló maradni a legszorosabb kapcsolatban is, de a másiktól is ezt várja el. Szeretni akar, nem pátyolgatni. Mindent megad a szerelmének, de az egyéniségéért szereti. Így csak akkor van esélyed nála, ha te is önálló vagy és saját egzisztenciával rendelkezel. Azért ügyelj a határokra: vedd ezt figyelembe, de ne vidd túlzásokba. Ha úgy érzi, elhanyagolod, valaki másnál megkeresi azt, amit tőled hiányol.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top