nlc.hu
Horoszkóp

Élvezd 3 csillagjegy uralmát az ágyban

3 csillagjegy az ágyban is uralkodó természetű

Vannak erőteljes, uralkodó természetű csillagjegyek, akik a szexben is ritkán engedik át az irányítást. 

Ez a három csillagjegy az élet minden területén szeret domináns lenni. Szeretik, ha rájuk szegeződik a figyelem, és azt is, ha ők mutatnak irányítást, de azt is, ha övék az utolsó szó. A szexben is ők az irányítók, ami persze nem feltétlenül rossz a partnernek. A háttérben az áll, hogy nem akarnak sebezhetőnek mutatkozni. De amíg ez mindkét félnek megfelel, addig élvezetre fel!

szexi nő harisnyakötőben

Fotó: Unsplash

Oroszlán – az irányíthatatlan uralkodó

Királynők és királyok csillagjegyét viseli, miért is hagyná, hogy irányítsad? Vezetésre született, és a szexben is magabiztosan, visszautasíthatatlanul uralkodik. Vad, szenvedélyes és érzéki. Nem unatkozol vele soha, mert végtelen fantáziáját szívesen éli ki a hálószobában. Irányítani fog, nyíltan elmondani, mit szeret a szexben. Cserébe hagyd, hogy lenyűgözzön: dőlj hátra és élvezd.

Kos – a szenvedélyes győztes

Igen, még helyetted is legyőz bármit. Pláne, ha arról van szó, hogy először félénknek mutatkozol. Szenvedélyes határozottsággal vezet be a szexualitásba, az uralkodása elsőre ijesztő lehet. De segít legyőzni, és felszabadultan próbálhatsz ki vele bármit, aminek eddig a gondolatába is belepirultál. Néha fizikai kihívás vele a szex, és arra is ügyelj, hogy nagyon hangos közben, aminek a szomszédok nem biztos, hogy örülnek.

Skorpió – a legszexibb főnök

Csupa szenvedély, tiszta érzékiség. Nem véletlen, hogy ő a legszexibb csillagjegy! Elképesztő teljesítményre képes a hálószobában, izzik körülötte a levegő. Csillapíthatatlan vágya közben soha nem feledkezik meg rólad sem. Szándéka, hogy boldoggá tesz a szerelmét, és párkapcsolatban ez feltétlen hűséggel is jár. Számíts rá, hogy ő lesz a szexben a domináns fél, ami neked is jót jelent. Néha átadja ugyan gyeplőt, de mindig ő marad a főnök.

(via herway)

Ez is érdekelhet csók Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top