nlc.hu
Horoszkóp

6 tanács, ha Skorpióval kezdesz randizni

Vigyázz, a Skorpió nem szívesen osztja meg a magánéletét

A legszexibb csillagjegyek között van, szenvedélyes és veszélyesen vonzó. Hiába hangzik mindez rendkívül izgalmasan, van mire odafigyelni nála is.

Ha Skorpióval (október 23. – november 21.) randizol, egészen különleges élményre számíts. Szórakoztató, ám kissé titokzatos, egyértelmű, hogy minél többet szeretnél majd tudni róla. Az első randin persze minden tökéletes, azért nem árt, ha tudsz róla egyet s mást!

csók a biliárdasztal felett

Fotó: Unsplash

1. Titokzatos magánélet

Nem tudsz meg róla sokat, ha előre nyomozni próbálsz. A közösségi oldalakon nem oszt meg személyes információt magáról, és csak a legjobb barátai ismerik a legbelső gondolatait. Csak tőle, csak személyesen gyűjtheted be a benyomásokat. Sőt, ha túl bensőséges tartalmat osztasz meg kettőtökről, véget érhet a bimbózó kapcsolat.

2. Uralkodó típus

Szeret mindent az irányítása alatt tartani, szívesen dönt mások helyett. Ne sértsd meg az egóját, mert az végzetes hiba. Ha szeretnéd vele folytatni, ügyesen kell lavíroznod.

3. Irtó féltékeny

Ne mesélj neki előző pasikról, flörtökről, és természetesen eszedbe ne jusson mellette flörtölni bárkivel is! A hűség számára a legfontosabb erény, amit leginkább a párjától vesz komolyan.

3. Fantasztikusan kitartó

Az élet minden területén, így a magánéletben is rendkívül kitartó. Amit a fejébe vesz, azt el is éri. Ha szeretne a párod lenni, a végsőkig küzdeni fog. Ha a párkapcsolatotokban probléma merül fel, addig próbálkozik, amíg meg nem oldjátok együtt.

4. Szenvedélyes

A szerelemben, a szexben és a mindennapokban is nagyon szenvedélyes. Hevesen adja tudtodra azt is, ha szeret, és azt is, ha gondja van. Nagy, színpadias vitákra, veszekedésekre számíthatsz vele, és őrült érzéki kibékülésekre.

5. Mélyen érző

Sokáig nem is tudod majd, kivel van dolgod. A lelke mélyén egy érzékeny lélek, aki kiválóan leplezi ezt a kemény tulajdonságaival. Minden határozott Skorpió álarca mögött egy gyengéd személyiség rejtőzik, amit csak akkor mutat meg, ha már biztonságban érzi magát melletted.

(via astrospeak)

Ez is érdekelhet csók Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top