nlc.hu
Horoszkóp

A szerelembe szerelmes csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek a szerelembe szerelmesek

Annyira imádnak szerelmesek lenni, hogy túl gyorsan és túl könnyen szeretnek bele, nem feltétlenül a megfelelő emberbe.

Ikrek

Az Ikrek szülöttei hangulatemberek módjára esnek szerelembe is. Könnyen fellobban bennük a láng, ám ugyanilyen könnyen ki is huny. Mivel azonban maga a szerelem érzése számukra jóformán alapszükséglet, ezért gyorsan újabb és újabb célszemélyek után néznek. Az intenzív, futó kalandokat előnyben részesítik a hosszú távú kapcsolatokkal szemben. Ahhoz, hogy valaki mellett huzamosabb időre is lehorgonyozzanak, állandó, kellőképpen erőteljes impulzusokra van szükségük, ugyanis ezek tudják csak fenntartani az érdeklődésüket.  

Mérleg

A Mérlegek odavannak azért a bizonyos érzésért, amikor pillangók repkednek a hasukban. A szerelem számukra egyfajta függőség, sőt akár a káros szenvedély fogalmát is kimerítheti, ha – és ez bizony a jegy szülötteivel gyakran megesik – nem megfelelő partnert választanak hozzá. A csalódásoknál azonban sokkal jobban félnek attól, hogy huzamosabb ideig szerelem nélkül kell élniük, emiatt gyakorlatilag egyik kapcsolatból menekülnek a másikba, anélkül, hogy elegendő időt adnának maguknak a feldolgozásra.

Szerelem

Fotó: Getty Images

Halak

A Halak vérbeli romantikus álmodozók. Arra sincs feltétlenül szükségük, hogy a választottjuk viszonozza az érzelmeiket, a plátói szerelmeket ugyanolyan mélyen és valóságosan élik meg, mint a kölcsönös érzelmeken alapuló párkapcsolatokat. A párjukat – vagy vágyaik tárgyát – a végsőkig képesek idealizálni, míg az illető hibáiról, gyengeségeiről nem hajlandók tudomást venni. Voltaképpen azonban sokszor nem is a másik fél, hanem sokkal inkább maga a szerelem érzése az, amibe belehabarodnak. 

Rák

Nem is kérdés, a Rákok folyton a nagybetűs Igazit keresik, azonban míg meg nem találják, bizony sok kisbetűs nem igaziba is túlságosan beleszeretnek. Amikor pedig csalódások érik őket, a szívfájdalmaikra rendszerint egy-egy újabb szerelemben keresnek vigaszt. Ezáltal egyfajta ördögi körbe kerülnek, melyből valóban csak az Igazi képes őket kirántani, már, ha szerencsésen megérkezik. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top