nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek rettegnek a szerelemtől

4 csillagjegy ezért fél a szerelemtől 

Szerelmesnek lenni az egyik legcsodálatosabb érzés. Miért félnek mégis oly sokan tőle? A csillagok erre is magyarázatot adnak.

Ha soha nem voltál még szerelmes, esetleg azért tartasz a mindent elsöprő érzésektől. Ha pedig voltál már, de cserben hagytak, nem akarod újból átélni a fájdalmat.
A csillagjegyek jellemzői alapján megtudhatod, min kell dolgoznod, hogy ez másként legyen.

szomorú férfi utcán ül

Fotó: Unsplash

Nyilas (november 22. – december 21.)

A szabadságod a legfontosabb, és úgy véled, a szerelem egyet jelent a kötöttségekkel.. Egy kapcsolatban mindig alkalmazkodni kell, de enélkül nem működik hosszú távon. Lehetséges, hogy nem jött el még számodra az idő. De ha az érzések megtalálnak, te sem menekülhetsz – legfeljebb többet kell dolgoznod magadon.

Bak (december 22. – január 19.)

Törtető vagy az élet minden területén. Nem vagy biztos benne, hogy egy párkapcsolatban képes leszel annyi kompromisszumot kötni, amennyi a harmóniához szükséges. Úgy képzeled el, hogy a kapcsolat előrehaladtával ez gondokhoz vezet. De ha most ezen gondolkozol, az jót jelent: képes leszel jól dönteni.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A félreértések aggasztanak. Sokszor nem értenek, furcsának, túl egyedinek tartanak. Pedig ez az erősséged, te is jól tudod. Attól félsz, hogy a szerelmed sem fog megérteni, és az még fájdalmasabb. Biztosra akarsz menni, hogy leendő a párod egy húron pendül veled. Erre magad lehetsz a garancia, meg kell tanulni egyértelműen kommunikálnotok.

Halak (február 19. – március 20.)

Végtelenül romantikus álmodozásaid mellett az rettent el, mi van, ha a valóságban mégsem lesz ilyen? Reménytelenül romantikus vagy, egy igazi tündérmesére vágysz, amikor kapcsolatról szövögetsz álmokat. A való élet tényleg nem mindig ilyen, de ne feledd: magad alakítod a sorsodat.

(via relrules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top