nlc.hu
Horoszkóp

Így találod meg a szerelmet 2021-ben

Így találod meg a szerelmet 2021-ben a csillagjegyed szerint

Az év vége közeledtével összesíted az elmúlt időszakot. Elképzeled, mi lesz veled jövő ilyenkor. Vajon egyedül lépsz majd akkor is az azt követő évbe, vagy szerelmesen koccintva?

Ha vágysz a párkapcsolatra, nem biztos, hogy elég lesz ölbe tett kézzel várni a szerelmet. Lehetsz szerencsés, akinek csak a megfelelő embert kell megtalálnia. De előfordulhat, hogy magadon kell dolgozni, hogy az lehess, aki felkészült az életre szóló kapcsolatra. Csillagjegyed segíteni fog, és elárulja, mi vár rád 2021-ben a szerelmi életben.

szerelmesek

Fotó: Unsplash

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Vedd fontolóra, hogy megváltozol. Mindig azt csinálod, amit mások várnak tőled, nem pedig azt, amit te szeretnél. Jövőre arra fókuszálj, hogy olyan döntéseket hozol, amik neked okoznak örömet. Nem pedig másoknak. Az új énedet látva az exed térden csúszva megy vissza hozzád, és bocsánatért könyörög. Talán adhatnál neki egy esélyt. De ha így is lesz, figyelj a magad igényeire, és meglátod, ez lesz-e az a kapcsolat, amire valóban vágysz.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Nem hagyod, hogy bárki is magához láncoljon 2021-ben. De nagyon jól tudod kontrollálni a negatív gondolataidat, és csupa boldog és pozitív embert vonzol magad köré. Az ő jelenlétük tesz igazán boldoggá, és egyre jobban érzed majd magad. Jövőre nem hagyod, bárki leverje az önbizalmadat. Tisztában vagy vele, hogy megérdemled a boldogságot, de nem minden áron. Ezért nem fogsz összeállni az első szembe jövő szimpatikus emberrel. És jól teszed, várd ki, aki arra érdemes.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Veled senki nem tolhat ki jövőre! Viszont, ha nem szeretnél szingli maradni, oda kell tenned magad. Attól, hogy otthon ülve a nagy szerelemről ábrándozol, nem fog senki az öledbe pottyanni az égből. Te vagy az egyetlen, aki irányíthatja a szerelmi életed. Amikor valakivel találkozol, nyugodtan engedd magadhoz közel. Tudhat a gyengeségeidről, a félelmeidről – ettől nem leszel kevesebb! Valóban, először magadban kell megtalálni a boldogságot. De ha falakat építesz közben magad körül, egyszer csak elfogynak a próbálkozók, akik áttörtének hozzád.

Bak (december 22. – január 19.)

Ne keresd folyton a logikád a világ dolgai mögött. Úgy véled, ha valami nem logikus, akkor nincs is értelme. De ez nem igaz. Eddig nem voltál túl szerencsés a kapcsolataidban, mert nem tudtál ellazulni és könnyedén venni a dolgokat. Mindig a terveidet és a napirendet követed, amit az élet simán felülír. Például, 2021-ben jön valaki, aki bevezet az élet mókásabb, lazább oldalába, és élvezni fogod! Rengeteg nevetés és jókedv vár rád vele. Ráadásul, eszelősen jó lesz vele a szex. Ezért megéri lazítani!

szív

Fotó: Unsplash

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Le kell venned a maszkot, amit a külvilág felé mutatsz. Engedd, hogy az emberek lássák, ki is vagy valójában. Látni fogják, hogy sebezhető vagy, de nincs ezen semmi szégyellni való. Sőt, aki megmutatja a hibáit, az legyen büszke magára, hiszen legőszintébb önmagát mutatja meg. Ha bezárkózol, akkor csak magányos leszel. Nyílj ki, és engedj be új embereket az életedbe. Nem fogod megbánni. Megtalálod azt a személyt, akivel igazán egymáshoz illetek. És soha többé nem lesz szükséged arra a maszkra.

Halak (február 19. – március 20.)

Hagyd abba az álmodozást, helyette éld az álmaidat. És hagyd abba az álmodozást a lelki társadról, mert az illető már a közelben készen áll. Csupán fel kell ébredned, kinyitni a szemed, és meglátni őt. Menj emberek közé, vegyülj el, beszélgess velük. Teremts kapcsolatokat, és társalogj sokat. Mert amíg csak külső megfigyelőként vagy jelen a saját életedben, nem találod meg a társadat. 2021 jelszava számodra a cselekvés. Mert cselekvés nélkül nem jön a szerelem.

(via HerWay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top