Horoszkóp

Így találod meg a szerelmet 2021-ben a csillagjegyed szerint

A legtöbben szívesen belenéznének egy varázslatos kristálygömbbe, hogy megtudják, mit hoz a jövő. Most csak abban segíthetünk, hogy megtudd: mit hoz a következő év a szerelemben.

Természetes dolog, hogy tudni szeretnéd, hogyan alakul a sorsod. A legtöbben így vagyunk vele. Ki ilyen, ki olyan mélységig menne bele a jövője alakulásába, ha módja lenne látni azt. Egy biztos, a pénzügyi helyzet és a szerelmi élet alakulása mindenkinél az elsők között szerepel. A kettő közül a szerelmi életedet fedjük fel – így alakul jövőre, a csillagjegyed szerint.

szerelmesek

Fotó: Unsplash

Kos (március 20. – április 19.)

A magányos éjjelek és az összetört szívek időszaka lejárt. Jövőre megtalálod az igazit, azaz fel a fejjel, bírd ki ezt a kis időt. Amikor az ajtódon kopogtat a szerelem, higgadj majd le egy kicsit. Maradj a pillanatban, élvezd az apró örömöket. Ne siettesd a dolgokat, és ne nyomulj túlságosan. Adj időt a kapcsolatnak, minden a helyére kerül. Ez egy olyan lehetőség, ami nem adódik még egyszer az életedben. Élj vele!

Bika (április 19. – május 20.)

Jövőre eljuthatsz akár az eljegyzésig is. Érkezik valaki, aki nem csupán a legjobb barátod és szerelmed lesz, de vele akarod majd leélni az életed. Legyél türelmes, mert a feltétel nélküli szerelem már a sarkon ólálkodik. Amire ügyelj, hogy nem uralkodhatsz mások érzései felett, és a szerelemről sem tudsz még mindent. Hagyd, hogy életed leendő párja megtanítsa neked! Ne irányítsd, hagyd azt is, hogy a maga módján szeressen. Nem fogod megbánni.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Tökéletesen elégedett vagy szingli státuszoddal, magad vagy az a személy, akire igazán szükséged van. Persze ez csak a felszín, mert a lelked mélyén tudod, hogy tagadásban élsz. Baromira zavar, hogy egyedül vagy. Ne áltasd magad, hogy mindenhez elég vagy egymagad. Szükséged van rá, hogy szeressenek. 2021-ben ezt kell beismerned ahhoz, hogy párt találj. Ne keresgélj görcsösen, és ne gondold túl a dolgokat. Fogadd el, hogy nem vagy tökéletes, és minden megy a maga útján. A szerelem pedig majd érkezik.

szerelem

Fotó: Unsplash

Rák (június 21. – július 22.)

Tudod magadról, hogy érzékeny vagy.  Bármikor képes elköteleződni és mélyen kapcsolódni a másikhoz. De a következő év olyan tapasztalásokat hoz, ami örökre megváltoztat. Nem fog örökké tartani, de jó lecke lesz. Csak ne spilázd túl, ne válj paranoiddá, és vigyázz közben a szívedre. Ha ez a bizonyos valaki mégis összetöri, tanulsz belőle, és nem követed el többet ugyanazt a hibát. Ne akarj másokat jobbá tenni, magadban találd meg az erőt, és fejlődj. Ebből a kapcsolatból is származik majd előnyöd: erősebb leszel, és úgy fogod megtalálni, aki neked rendeltetett.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A szívedet kövesd 2021-ben a terveid helyett, és meg fogsz lepődni. Valaki, aki egy ideje már az életed része, teljesen más színben jelenik majd meg. És, ki hitte volna, szerelmi kapcsolatba kerülsz vele. De ahhoz, hogy ez a kapcsolat beteljesedjen, előtte dolgozz egy kicsit magadon. Lazíts, légy rugalmasabb és spontánabb. Hagyd el a komfortzónádat, csinálj kreatív dolgokat. Rá fogsz jönni, hogy merevség nélkül jobb az életed, így az új kapcsolatot is teljesen máshogy éled meg majd, mint bármelyik előzőt.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A következő éved arról szól, hogy megtalálod életed szerelmét. De! Ehhez kockáztatnod kell. Emberek közé menni, ismerkedni, beszélgetni velük. Semmiképp ne kezdj mindenkit elemezni, ahogy teszed mindennel és mindenkivel az életedben. Csak ússz az árral, nyugodj le. Semmi baj nem lesz, ha egy kicsit elengeded az irányítást. Gyönyörű vagy és érdekes, legyen meg a kellő önbizalmad! Hidd el, hogy aki veled tölti az idejét, érdeklődik is irántad. Legyél nyitott, mert csak így találod meg a szerelmedet.

Vasárnap folytatás következik.

(via HerWay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top