Horoszkóp

Így lehetsz elsöprő az első randin a horoszkóp szerint

Hogyan lehetsz igazán meggyőző, hogy aztán az első randit további találkozók kövessék? A horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat.

Lesz-e második randevú? Kétségtelen, ez nagyban függ attól, milyen benyomást tettél az első randin a másik emberre. Nem véletlen, hogy te is, ő is, mindketten igyekeztek mindent bevetni, hogy a folytatás ne maradjon el. Minden csillagjegynek megvan a maga „gyenge pontja”, így ha valóban megnyerő és lenyűgöző szeretnél lenni, nem árt tisztában lenned ezzel a tulajdonsággal, és persze el is kerülni a buktatókat. Kövesd a horoszkóp javaslatait, és biztos lehetsz a folytatásban.

Kos: ki a komfortzónából

A Kos hajlamos megrekedni annál a pontnál, amikor úgy érzi, minden a legnagyobb rendben van az életével. Aztán, amikor randira kerül sor, olyan programra vágyik, amit előtte még sosem próbált ki. Valójában minél kreatívabb és izgalmasabb ötlettel állsz elő, annál nagyobb az esélyed az újabb randikra.

Bika: találj valami személyes dolgot

Fontos, hogy minél közvetlenebbül viselkedj a randin, soha ne tarts vele távolságot. A Bika odavan a romantikáért, s ez egyre inkább nyilvánvalóvá válik, amint érdeklődést mutatsz iránta. Próbálj rájönni, mit szeret a legjobban. Valójában gyorsan elárulja, ha erre tereld a beszélgetés fonalát.

Ikrek: jó étel és bájcsevej

Az Ikrek hajlamos túl sokat beszélni, így ha jó hallgatóságnak bizonyulsz, az biztosan nagyon jó pontnak számít nála. Találj olyan helyet, ahol remek a konyha, válassz olyat témát, amit szívesen megvitatnál vele, s hidd el, a következő randihoz neki ennél nem is kell több.

Rák: legyél olyan romantikus, amilyen csak lenni tudsz

A Rák imádja magát a szerelmet. Legyél romantikus és kedves az első randin, mutasd neki, hogy kicsit sem vagy közömbös iránta. Finoman érintsd meg a kezét, mondj neki valami igazán kedveset, és megkapod a lehetőséget a következő randira is.

Oroszlán: egy egyszerű randi, semmi más

Jóllehet az Oroszlán harsánynak tűnik, mégis imádja az egyszerű randevúkat, mert az lehetőséget ad, hogy megnyíljon, s önmagát adhassa. Ilyen egyáltalán nem olyan, mint amilyennek a többség gondolja. Szereti kreatív és szórakoztató programokat, így örömmel fogad minden ilyen ötletet. A múzeum, a tárlatok épp úgy lekötik, mint egy séta a parkban.

Szűz: hagyd, hogy beléd szeressen

A Szűz rafinált abból a szempontból, ha randira hív, egészen biztos lehetsz benne, hogy tetszel neki. Nem olyan típus, aki olyan emberekre pazarolja az idejét, akik csöppet sem érdeklik őt. Azért persze nem árt, ha önmagadat adod, amikor beszélgettek, aztán előbb-utóbb az is kiderül, hová vezetnek a dolgok…

Így nyűgözheted le őt az első randin (iStock)

Mérleg: ne erőltesd a romantikát

A Mérleg érzelmileg teljesen tárgyilagos, így ha valamit túlságosan erőltetsz nála, az biztosan a visszájára fordul. Viselkedj vele úgy, mint egy olyan baráttal, akivel jól lehet eltölteni az időt, és szórakoztató partner. Persze ne zárd ki a románc lehetőségét sem, ám felesleges idő előtt forszírozni.

Skorpió: tárd fel a sebezhető oldaladat

A titokzatos és kifejezetten érzékeny Skorpió valódi nyomozó típus. Rendkívül kíváncsi, ezért minél többet árulsz el magadról, annál közelebb kerülhetsz a szívéhez. Persze, érdemes az információkat lassan és szexin adagolni. Hagyd, hogy ő fedezze fel, milyen is vagy valójában.

Nyilas: mutasd meg a kalandvágyó énedet

Teljességgel fölösleges a jövőről ábrándoznod a Nyilassal, ha képtelen vagy kilépni a komfortzónádból, és őszintén, lazán élvezni az életet. Nála ugyanis csak így lehet esélyed. Csinálj valami szokatlant és váratlant már az első randin is. Minél ösztönösebben cselekszel, annál inkább belopod magadat a szívébe.

Bak: legyél figyelmes hallgatóság

Bármilyen unalmasnak tűnő témáról is beszél a Bak, ha második randit szeretnél, hallgasd őt türelmesen. Elképzelhető, hogy teljesen más módon közelít hozzád, mint a többiek, s olyan kérdéseket tesz fel, amik lelombozhatnak. Ne feledd, nem célja, hogy megbántson téged, egyszerűen csak tisztában akar lenni veled. A hiábavaló randikra nincs ideje.

Vízöntő: ne rejtsd véka alá a véleményedet

Ne próbálj a Vízöntő előtt jobb színben feltűnni, mint amilyen valójában vagy. Őt ugyanis semmi sem bosszantja jobban, mintha nem önmagadat adod. Nem hagyja magát félrevezetni, s már messziről megérzi, ha valaki csak megjátssza magát. Legyél vele nyílt és őszinte, az igazán kedvére lesz.

Halak: oszd meg vele érzéseidet

A Halak nagyon érzékeny csillagjegy, s időnként saját maga is nehezen viseli ezt. Minél inkább kinyílsz előtte és megosztod vele az érzéseidet, annál inkább úgy érzi, hogy azonos hullámhosszon vagytok. Lényeges, hogy lássa, előtted nem kell semmit sem rejtegetnie, s nem ítéled el őt a szokatlannak tűnő gondolataiért sem.

(via awareness act)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top